Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Відбулося чергове засідання виконавчого комітету

Дата: 15.09.2020 11:00
Кількість переглядів: 1676

 Фото без описуПід головуванням міського голови Філіпенка Сергія Івановича 10 вересня  пройшло чергове засідання виконавчого комітету, на розгляд якого було винесено  та затверджено 12 проектів рішень.

 Виконавчим комітетом поставлено  в позачергову чергу квартирного обліку виконавчого комітету  дитину, що позбавлена батьківського піклування.Фото без опису


           

 

 

Влаштовано в сім’ю патронатного  вихователя малолітніх дітей; надано статус дитини-сироти та статус дитини, позбавленої батьківського піклування двом  малолітнім та встановлено опікуна  над малолітнім онуком.  
   Розглянуто  питання про стан підготовки  господарського комплексу міста до стабільного  функціонування в осінньо-зимовий період 2020/2021 років. Заслухано звіти: начальника відділу освіти Людмили КЛИМЕНКО, начальника відділу культури і туризму Світлани БАБАЄВОЇ, керівника комунального підприємства «Знам’янський комбінат комунальних послуг» Олега ЧЕРНЯВСЬКОГО, начальника управління соціального захисту населення Алли ВОЛОШИНОЇ, в.о. директора КНП «Знам’янська міська лікарня ім. А.В. Лисенка» Знам’янської міської ради Петра ІВАНОВА, директора територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг)  м. Знам’янка Тетяни КОСТІКОВОЇ, директора Знам’янського ВКГ ОКВП «Дніпро-Кіровоград» Олега РЯБОВА, техніка Знам’янського РЕМ ПрАТ «Кіровоградобленерго» Руслани БАЛЮК, інженера тех.відділу Знам’янської дистанції сигналізації та зв’язку Людмили КУЧЕРЕВЕНКО, головного інженера відкритого акціонерного товариства по газопостачанню та газифікації «Кіровоградгаз» Знам’янського управління по експлуатації газового господарства Тетяни СЛОБОДНІЧЕНКО та інформацію начальника управління  містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства Знам’янської міської ради Миколи НІКІТІНА про виконання планів заходів з підготовки господарського комплексу міста до роботи в осінньо-зимовий період 2020/2021 року, виконавчий комітет Знам’янської міської ради відмічає, що підготовка до роботи в осінньо-зимовий період 2020/2021 року завершується. Реалізація заходів з підготовки житлово-комунального господарства та об’єктів соціальної сфери до роботи в осінньо-зимовий період 2020/2021 років знаходиться на завершальному етапі. Роботи з  підготовки до нового опалювального періоду були розпочаті відразу ж після завершення попереднього. Вказано управлінню містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства Знам’янської міської ради здійснювати постійний моніторинг проходження опалювального періоду 2020/2021року на об’єктах житлово-комунального господарства та об’єктах соціальної сфери.
Рішенням виконавчого комітету погоджено  щоквартальний розмір внесків для обласного комунального виробничого підприємства «Дніпро-Кіровоград» за обслуговування/заміну 1-го та 2-х вузлів комерційного обліку централізованого водопостачання для споживачів приватного сектору окремо по кожному будинку в розмірах відповідно до структури. 
Заслухано звіт про хід виконання у 2019 році Програми соціального захисту населення міста Знам’янка на 2018-2020 роки. 
  Заслухано та обговорено інформацію начальника відділу економічного розвитку, промисловості, інфраструктури та торгівлі та керівника Знам'янського міжміського комунального підприємства "Бюро технічної інвентаризації"  про стан фінансово-господарської діяльності комунального підприємства за підсумками                        1 півріччя 2020 року. В цілому за  6 місяців 2020 року комунальним підприємством  "Бюро технічної інвентаризації" отримано  доходу від надання послуг в сумі  464,7 тис.грн., що на  8,6 тис. грн. більше  ніж за 6 місяців 2019 року  (456,1 тис. грн.). Прибуток комунального підприємства за  звітний період склав 1,3 тис. грн., що на 0,3 тис. грн. менше ніж за  6 місяців 2019 рік (1,6 тис. грн.) .      
 Заслухано та обговорено інформацію начальника відділу економічного розвитку, промисловості, інфраструктури та торгівлі   та керівника комунального підприємства "Знам'янський комбінат комунальних послуг"  про стан фінансово-господарської діяльності комунального підприємства за підсумками 1 півріччя 2020 року. В цілому за 6 місяців 2020 року комунальним підприємством  "Знам'янський комбінат комунальних послуг" отримано чистого доходу від реалізації продукції (товарів, робіт, послуг) в сумі  7229 тис.грн. На кінець звітного періоду підприємство прибуткове. Прибуток склав 282 тис. грн. Протягом звітного періоду комунальне підприємство отримало фінансову підтримку в розмірі 83 тис.грн.(без ПДВ) на придбання євроконтейнерів.
Розглянуто заяву фізичної  особи-підприємця   та надано  дозвіл  на  проведення виставки-ярмарки з продажу саджанців та насіння з 22.09.2020р. по 26.09.2020р.; з 06.10.2020р. по 10.10.2020р. та з 20.10.2020р. по 24.10.2020р. на  площі Героїв  Майдану,  ближче до  міського Палацу  культури.

Відділ загальний, контролю та роботи із зверненнями громадян


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень