Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

День фізичної культури і спорту

Дата: 14.09.2020 14:28
Кількість переглядів: 1611

Спортсмени  Знам`янки, не зважаючи на обмеження пов’язані з карантинними заходами, відзначали  День фізичної культури і спорту своїми досягненнями та перемогами. У суботу, на оновленому майданчику міського стадіону відбулися ігри з міні-футболу серед ветеранів (50+ капітан Юрій Лозовягін та 60+ капітан Микола Грабовський).

Поважний  вік спортсменів ніяк не в плинув на динамічність та перебіг ігор.

Особливо напруженою виявилася фінальна гра. У запеклій боротьбі матч закінчився рахунком 2:2. Досвідчений професійний суддя Олексій Шмалько додав час та призначив серію пенальті, за результатом якої перемогу виборола команда «Ветерани 60+». Кращим бомбардиром турніру став Віктор Дмитрієв.

В той же день, в рамках проведення ІІ кола Чемпіонату області з футболу, знам’янський «Локомотив» зустрівся з «Олімпіком» (м.Кропивницький).

Звичайно, сили нерівні, адже «Олімпік» - потужна команда, яка приймає участь у Чемпіонаті України з футболу серед аматорів. До складу команди входять гравці з африканських країн, та й тренувальна база набагато краще.

Гра виявилася цікава та неоднорідна. В першому таймі гості одержали впевнену перемогу 2:0. У другому таймі гравці «Локомотиву» виявили неабияку волю до перемоги, сконцентрували всі свої командні якості та зрівняли рахунок!

Авторами голів «Локомотиву» стали Роман Ємельянов та Олександр Замуренко, надійно захищав ворота вихованець Знам’янської КДЮСШ Данило Шалигін.

В Міському Палаці культури зустрілися представники інтелектуального виду спорту. У клубі «Біла тура» відбувся шаховий турнір з нагоди відзначення Дня фізичної культури та спорту 2020. 

В змаганнях прийняли участь шахісти Знам'янки. Формат турніру – бліц 10 хвилин на партію без додавання часу. За результатами змагань визначилась призова четвірка:

І –  Максим Ковальчук;
ІІ – Петро Чернецов;
ІІІ – Максим Борзенко;
ІV – Юрій Борзенко.

Переможці нагороджені кубками, медалями та грамотами виконавчого комітету Знам’янської міської ради.
Бажаємо учасникам змагань міцного здоров’я та нових перемог і досягнень!

Відділ молоді, спорту 
та охорони здоров’я


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень