Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Відбулося засідання постійної комісії з питань житлово-комунального господарства та охорони навколишнього природного середовища

Дата: 23.07.2018 16:59
Кількість переглядів: 533

 

   Фото без описуПід головуванням голови комісії А.Тесленка, за участі секретаря міської ради Н.Клименко, відбулося засідання постійної комісії  з питань житлово-комунального господарства та охорони навколишнього природного середовища під час якого депутати та присутні розглянули питання внесення змін до міського бюджету на 2018 рік в частині фінансування робіт по  галузі «Житлово-комунальне господарство», а також питання, що запропоновано включити до розгляду на черговій сесії міської ради та контроль за якими здійснюватиме комісія відповідно до профілю своєї роботи. 
Так, депутати розглянули питання: «Про внесення змін до рішення міської ради від 22.12.2017 року №1259 «Про міський бюджет на 2018 рік»»; «Про фінансово-господарську діяльність комунальних підприємств міста за 2017 рік»; «Про передачу кабельних ліній»; «Про затвердження Програми запровадження в м. Знам’янка роздільного збирання твердих побутових відходів на 2018-2020 роки»; «Про внесення  змін та доповнень до рішення міської ради від 20 жовтня 2017 року №1160 «Про внесення змін до рішення міської ради від 25 квітня 2017 року№824 «Про затвердження Положення про співфінансування робіт з капітального ремонту житлового фонду об’єднань співвласників багатоквартирного житлового будинку»»; «Про повноваження щодо приватизації житлової квартири №11 по вулиці Дружби,43  в селі Володимирівка»; «Про затвердження Положення про організацію приймання робіт/послуг, виконаних за рахунок коштів міського бюджету».
Широке обговорення відбулося серед членів постійної комісії під час розгляду питання щодо затвердження Програми запровадження в м. Знам’янка роздільного збирання твердих побутових відходів на 2018-2020 роки». Головний спеціаліст з питань екології та благоустрою управління МА та ЖКГ В.Безай поінформував присутніх про мету та зміст зазначеної Програми, варіанти вирішення проблемних питань в галузі запровадження в м.Знам’янка роздільного збирання твердих побутових відходів, пропозиції громадськості, зокрема Н.Тюленевої, щодо виконання Програми та заходів з її реалізації. Доповідач відповів на запитання присутніх.
Щодо можливості вирішення питання передачі Знам’янській міські раді повноважень з приватизації житлової квартири №11 по вулиці Дружби,43  в селі Володимирівка інформував начальник юридичного відділу Ю.Данільченко.
До присутніх членів комісії та фахівців управління МА та ЖКГ звернулася голова ОСББ по вул. Привокзальній,6 з проханням надати роз’яснення щодо завершення робіт по ремонту вимощення, а також врахування вартості виготовлення ПКД, що може бути оплачена ОСББ, до співфінансування на виконання даних робіт.
Обговорили присутні й перелік об’єктів, що пропонується профінансувати за рахунок коштів міського бюджету по  галузі «Житлово-комунальне господарство» та включено до проекту рішення «Про внесення змін до рішення міської ради від 22.12.2017 року №1259 «Про міський бюджет на 2018 рік»». 
За результатами роботи, комісія надала свої висновки та рекомендації. 
У роботі комісії брали участь: депутати міської ради, члени постійної комісії  з питань житлово-комунального господарства та охорони навколишнього природного середовища А.Тесленко, І.Грінченко, К.Пастух, О.Озеряний, голова постійної комісії з питань охорони здоров’я та соціального захисту В.Мацко та секретар даної комісії О.Тітарєв, заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів С.Гребенюк, заступник начальника фінансового управління О.Лепетко, фахівці управління МА та ЖКГ, начальники та спеціалісти структурних підрозділів апарату Знам’янської міської ради та її виконавчого комітету, виконавчих органів міської ради керівник КП «Знам’янський ККП» О.Чернявський, голови ОСББ міста.

Начальник відділу забезпечення діяльності 
 міської ради   Біліченко Н.В.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень