Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Щоб місто виглядало ще краще

Дата: 18.04.2018 16:58
Кількість переглядів: 556

Прибрані клумбочки біля подвір’їв, підметені доріжки… Знам’янчани, як справжні господарі, продовжують наводити лад у рідному місті. Приватний сектор і територія біля  міських підприємств та установ вже виглядають по-іншому,- охайніше, привабливіше. Але це не означає, що в місті вже все зроблено і скрізь наведено лад.

-    Управлінням містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства заздалегідь було розіслано майже півсотні  листів-звернень до різних установ, організацій з пропозицією організувати суботники і прибрати закріплені за ними території, - коментує заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів Сергій Гребенюк.- Це – керівникам залізничних підприємств, бюджетних установ та приватним підприємцям. Приміром, сквер по проспекту Шкільному(від території воєнізованої охорони до вулиці Трудової) має прибирати Знам’янський загін воєнізованої охорони Одеської залізниці. А   сквер, що між вулицями Трудова і  Гагаріна, - Знам’янська райдержадміністрація. 

Прибирання зони відпочинку(берегову лінію водойми на південній частині міста) повинно виконувати комунальне підприємство «Комбінат комунальних послуг», а сквер по вулиці Осадчого (на ділянці від вулиці Олега Антонова до вулиці Чумацький Шлях) і територію Південної зони відпочинку ім. Т. Г. Шевченка ( це біля ЗШ-1) від центральної алеї до вулиці Миру має доглядати в охайності ПТУ-12. 

Закріплено окремі території й за школами. Так, ЗШ-1 повинна прибирати територію Південної зони відпочинку ім.Т.Г. Шевченка на ділянці від вулиці Галочкіна до центральної алеї(ширина ділянки 120 метрів). НВК «ЗШ-2-ліцей» - зелену зону «Міський парк відпочинку». НВК «ЗШ – 3- гімназія» повинні прибирати територію на ділянці, що прилягає до школи по вулиці В’ячеслава Чорновола. ЗШ – 4 має прибирати сквер по вулиці Чумацький Шлях(від вулиці Осадчого до вулиці 6 Робоча.

Щоб Знам’янка була чистою і прибраною, територію міста розбили на 37 ділянок. За кожною із них закріплено відповідального – певну організацію, підприємство чи установу.

Нагадаємо, за розпорядженням міського голови Сергія Філіпенка суботники тривають з 1 квітня до 1 травня.

Відділ інформаційної діяльності
та комунікацій з громадськістю 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень