Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Відбулося засідання постійної комісії з питань житлово-комунального господарства та охорони навколишнього природного середовища

Дата: 11.07.2018 16:53
Кількість переглядів: 403

Фото без описуПід головуванням голови комісії А.Тесленка, за участі секретаря міської ради Н.Клименко, відбулося засідання постійної комісії  з питань житлово-комунального господарства та охорони навколишнього природного середовища під час якого депутати та присутні розглянули питання внесення змін до міського бюджету на 2018 рік в частині фінансування робіт по  галузі «Житлово-комунальне господарство». 

Члени комісії заслухали фахівців управління МА та ЖКГ інформацію щодо кожного об’єкта, фінансування якого пропонується провести за рахунок коштів міського бюджету ( вартість, потреба коригування проектно-кошторисної документації чи її виготовлення, потреба додаткового фінансування, нагальність виконання робіт). Начальником управління М.Нікітіним було наголошено на тому, що з минулого року  немає можливості завершити розпочаті ремонтні роботи в місті по багатьом об’єктам, що були включені до бюджету 2017 року, а у зв’язку з невиконанням через ускладнення погодних умов, пропонуються фінансувати в поточному році. Це і ремонт соціального та службового житла, ремонт прибудинкових територій на вулиці Привокзальній, 7, 11, 12, Маяковського, 40, капітальний ремонт  тротуару по вулиці Осадчого, ремонт вимощення житлових будинків тощо. 

Присутні також взяли до відома інформацію представника однієї з проектних організацій щодо підстав збільшення вартості робіт на тих об’єктах, де виготовлення проектно-кошторисної документації відбулося раніше,  а саме: подорожчання вартості матеріалів, збільшення заробітної плати для будівельників, збільшення кошторисного показника прибутку.

За результатами роботи, комісія надала свої висновки та рекомендації. 

У роботі комісії брали участь: депутати міської ради, члени постійної комісії  з питань житлово-комунального господарства та охорони навколишнього природного середовища А.Тесленко, І.Грінченко, О.Озеряний, голова постійної комісії з питань охорони здоров’я та соціального захисту В.Мацко та секретар даної комісії О.Тітарєв, начальник УМА та ЖКГ М.Нікітін та фахівці даного управління, керівник КП «Знам’янський ККП»  О.Чернявський, діти-сироти, що перебувають на черзі на отримання соціального житла.

З ходом проведення засідань постійних комісій ради, причинами відсутності депутатів на них,  кожен має змогу ознайомитися на сайті міської ради в пункті меню «Міська рада».

Начальник відділу забезпечення діяльності 
 міської ради   Біліченко Н.В.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень