Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Привітали з Днем народження секретаря будинкового комітету

Дата: 03.05.2019 16:53
Кількість переглядів: 379

Фото без описуДнями свій день народження відзначив секретар будинкового   комітету №12 Жека Юрій Олександрович.

Секретар міської ради Клименко Наталія Миколаївна та начальник відділу забезпечення діяльності міської ради Біліченко Наталія Василівна привітали його з Днем народження.

Вітаємо тебе з Днем Народження! Нехай цей день буде для тебе переходом на новий щабель у житті. Бажаємо тобі з кожним роком ставати успішнішим, міцнішим і, звичайно, здоровішим. Нехай всі твої мрії збуваються скоріше і, разом з тим, з’являються нові. Також бажаємо, щоб поруч завжди були вірні друзі, які допоможуть і підтримають у будь-яку хвилину. Нехай будуть щасливі всі твої рідні і близькі. Радуй кожен день своєю променистою посмішкою і прекрасним настроєм,– сказала Наталя Миколаївна у своєму вітанні. 

Подякували ювіляру за сумлінну добросовісну працю на громадських засадах та побажали здійснення всіх планів та задумів! Бажаємо, щоб з кожним сходом сонця ще одна задумана мрія здійснювалася. І нехай нескінченним буде запас бажань, але кожне з них – заповітним. Хай завжди буде благополуччя в житті, в роботі і в сім’ї, а за сильними плечима завжди будуть любов і стабільність. Досягнень, радості і добра, тепла і усмішок, безстрашності, впевненості, незрівнянних вражень, сили і віри в себе і завтрашній день!

Відділ забезпечення діяльності міської ради
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень