Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Першість міста з баскетболу серед збірних команд юнаків та дівчат закладів загальної середньої освіти у 2019 році

Дата: 24.01.2019 16:51
Кількість переглядів: 416

Відповідно до календаря спортивно-масових заходів на 2019 рік  з 14 по 16 січня та з 21 по 23 січня поточного року в спортивному залі комплексної дитячо-юнацької спортивної школи проведено Першість міста з баскетболу серед збірних команд  юнаків  та дівчат закладів загальної середньої освіти.

«Баскетбол - це командна гра, у якій спільні дії учасників обумовлені єдиною метою. Це змагання складне, емоційне, включає в себе швидкий біг, стрибки, кидки м’яча, здійснювані в протидії суперників. У всіх команд було велике бажання – перемогти, тому ігри серед дівчат та хлопців протягом усієї їх тривалості  тримали в напруженні всіх присутніх, були цікавими та багатими на яскраві  моменти», - розповідають тренери-викладачі комплексної дитячо-юнацької спортивної школи Добрянський Микола Аврамович, головний суддя Першості з баскетболу - 2019 та секретар змагань Брижицька Світлана Владиславівна.

У змаганнях брали участь 6 команд, як серед дівчат, так і серед хлопців, які були розділені на три групи, де за коловою системою вели вперту боротьбу за перемогу. 

У запеклій боротьбі змагались команди: 

14.01.2019 р. та 21.01.2019 р. - НВК «Знам’янська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 3-гімназія», Знам’янська загальноостня школа І-ІІІ ступенів № 1 ім.Т.Г.Шевченка та Знам’янська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів№ 6; 

15.01.2019 р. та 22.01.2019 р. - НВК «Знам’янська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 2-ліцей»; Знам’янська загальноостня школа І-ІІІ ступенів № 4 та Знам’янська загальноостня школа І-ІІІ ступенів № 7;

16.01.2019 р. та 23.01.2019 р. – Фінальні ігри, в ході яких, серед збірних команд дівчат право на перемогу виборювали: НВК «Знам’янська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 2-ліцей» та НВК «Знам’янська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 3-гімназія»; серед збірних команд юнаків - НВК «Знам’янська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 2-ліцей» та Знам’янська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 6.

У підсумку, відповідно кількості набраних очок, занесених до турнірної таблиці триденних ігор, переможцями та призерами Першості міста з баскетболу серед дівчат стали команди:

І місце -  НВК «Знам’янська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 2-ліцей»;
ІІ місце – НВК «Знам’янська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 3-гімназія»;
ІІІ місце – Знам’янська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 1 ім. Т.Г.Шевченка.
Місця VI, V та VI  -  розподілили між собою заклади загальної середньої освіти № 7, № 6 та № 4.

Фінальні ігри серед дівчат завершено з рахунком 15:6 на користь команди переможниці.

Кращим гравцем Першості міста з баскетболу серед дівча визнано ученицю НВК «Знам’янська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 2-ліцей» Павловську Анастасію.

У ході ж безкомпромісної гри серед юнаків команди отримали такі результати:
І місце -  НВК «Знам’янська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 2-ліцей»;
ІІ місце – Знам’янська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 6 
ІІІ місце –НВК «Знам’янська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 3-гімназія».

Заклади загальної середньої освіти  № 7, № 1 імені Т.Г.Шевченка  та № 4 посіли IV, V та  VI місця  відповідно.

Команда переможець виборола почесне призове місце у команди суперника з рахунком 34:28.

Кращим гравцем Першості міста з баскетболу серед юнаків визнано учня Знам’янської загальноосвітньої школа І-ІІІ ступенів № 6 Печонкіна Євгена.

Дякуючи злагодженій командній роботі вчителів фізичної культури закладів загальної середньої освіти та тренерів-викладачів комплексної дитячо-юнацької спортивно школи, Першість міста з баскетболу серед збірних команд дівчат та юнаків закладів загальної середньої освіти міста проведено на високому організаційному рівні. 

Головний спеціаліст відділу освіти 
виконавчого комітету 
Знам’янської міської ради
Т.Попова

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень