Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Відбулося засідання чергової шістдесят першої сесії міської ради

Дата: 29.10.2018 16:48
Кількість переглядів: 543

Фото без опису19  та 26 жовтня  2018 року,  під головуванням міського голови Філіпенка Сергія Івановича, за участі секретаря Знам’янської міської ради Клименко Наталії Миколаївни,  відбулося засідання чергової шістдесят першої сесії міської ради.

Перед пленарним засіданням присутні вшанували хвилиною мовчання загиблих, під час проведення антитерористичної операції, героїв - знам’янчан. 

За результатами роботи, міська рада затвердила 53 рішення міської ради, у тому числі 28 депутатських запитів та 16 рішень з питань регулювання земельних відносин.

За результатами голосування, було затверджено рішення міської ради «Про внесення змін до рішення міської ради від 22 грудня 2017 року № 1259 «Про міський бюджет на 2018 рік»», зі змінами та доповненнями. 

Вкотре, не набрали необхідної кількості голосів пропозиції щодо збільшення бюджетних призначень на заробітну плату з нарахуваннями відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 10.05.2018 р. №363 для забезпечення підвищення обов’язкових складових заробітної плати ( посадові оклади та надбавки за вислугу років) працівникам апарату управління ( міськвиконком, управління МА та ЖКГ, фінансове управління). 

Також, не було підтримано надання субвенції з місцевого бюджету державному бюджету на виконання програм соціально-економічного розвитку регіонів, а саме: не набрало необхідної кількості голосів виділення коштів Знам’янському відділу поліції  в Кіровоградській області для покращення матеріально-технічної бази, придбання запчастин для службового автотранспорту та паливно-мастильних матеріалів та Знам’янському міському відділенню управління Служби безпеки України в Кіровоградській області для придбання паливно-мастильних матеріалів та оргтехніки.

Під час роботи міської ради, що була продовжена після перерви 26.10.2018 року, депутати затвердили ряд рішень, що  стосуються майна комунальної власності, його оренди чи передачі на баланс, питання регулювання земельних відносин тощо.

Не набрали необхідної кількості голосів проекти рішень міської ради: «Про передачу основних засобів», «Про затвердження Програми запровадження в м.Знам’янка роздільного збирання твердих побутових відходів на 2018-2020 роки», «Про внесення змін до рішення міської ради від 17.11.2017 року №1182 «Про затвердження Положення про громадський бюджет міста Знам’янка». 

У зв’язку з не затвердженням рішення щодо передачі основних засобів, депутати не підтримали проект рішення «Про затвердження технічної документації щодо інвентаризації земель Знам’янської міської ради Кіровоградської області та надання земельної ділянки у постійне користування комунальному підприємству «Знам’янський комбінат комунальних послуг»».

Депутати також затвердили рішення «Про використання червоно-чорного прапора національно-визвольної боротьби на території міста Знам’янки» ( суб’єкт подання – фракція ВО «Свобода» у Знам’янській міські раді 7 скликання), «Про внесення змін до складу постійних комісій міської ради» ( депутата міської ради Н.Тишкевич виведено зі складу постійної комісії з питань землекористування та будівництва ( гол. Р.Кондратьєв) та включено до складу постійної комісії з питань охорони здоров’я та соціального захисту населення міста відповідно до поданої нею заяви( гол. В.Мацко)).

У різному, виступив депутат міської ради О.Антоненко ( щодо необхідності скликання позачергової сесії з розгляду питання «Про звернення депутатів Знам’янської  міської ради до Президента України щодо негайного скасування постанови Кабінету Міністрів України про підвищення ціни на газ для населення); із запитаннями звернувся депутат міської ради Ю.Клюка ( щодо заходів впливу в разі не своєчасного розгляду висновків та рекомендацій постійних комісій ради посадовими особами).

У  пленарному засіданні чергової шістдесят першої сесії  міської ради брали участь: заступники міського голови, начальники та спеціалісти структурних підрозділів апарату Знам’янської міської ради та її виконавчого комітету, виконавчих органів міської ради, керівник КП «Знам’янський ККП» О.Чернявський, в.о. головного лікаря КЗ «Знам’янська міська лікарня ім. А.В.Лисенка» І.Муравський, в.о. керівника КП «РАМ» О.Слободніченко, секретар Координаційної ради по впровадженню та реалізації Громадського бюджету міста Знам’янка Н.Іванова, помічники-консультанти депутатів міської ради, мешканці міста, представники засобів масової інформації.

З результатами поіменного голосування за проекти рішення, та за процедурні рішення, причинами відсутності депутатів міської ради є можливість ознайомитися на сайті міської ради  в розділі «Протоколи міської ради».

На сайті міської ради є розділ «он-лайн трансляції засідань міської ради», який знаходиться в пункті меню «Міська рада» і кожен має змогу ознайомитися з ходом проведення сесії міської ради.

Відділ забезпечення діяльності міської ради


 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень