Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

АНДРІЙ ХАЙАТ: А ДАЛІ – ЄВРОБАЧЕННЯ!

Дата: 21.01.2019 16:45
Кількість переглядів: 664

На данном изображении может находиться: 1 человек, борода и часть тела крупным планомКілька годин тому ми вже розповіли про цю новину. Вчора 21-річний знам’янчанин Андрій Хайат викликав справжній фурор своїм виступом на телеканалі 1+1 в телевізійному шоу “Голос країни”.

Знам’янка (в повному смислі цього слова) стала на вуха!
- У мене з шостої ранку телефон “обривається”, - говорить мама юної зірки Олена Верем’єва. - А взагалі Андрій з дитинства йде по життю переможцем. Він таким і зростав, і завжди таким й був. Сам ставить собі мету, сам її й досягає. У мене ніколи не було з ним проблем, приміром, у школі. Він завжди навчався тільки на відмінно! А його перемога в конкурсі FLEX, коли він ще учнем 9 класу виборов право (серед кількох тисяч претендентів) поїхати на рік навчатися до Америки!

Школу Андрій закінчив із золотою медаллю. Сам вирішив, що буде поступати навчатися до Національного університету ім. М.Драгоманова. Сам й поступив туди. Сам забезпечував себе з першого і до останнього курсів. Зараз навчається на магістра у цьому ж університеті. Мене запитують, на кого він схожий. Відповідаю: він не схожий ні на кого. Він схожий тільки на себе!

- Мене з дитинства так виховували, - розповідає Андрій Хайат, - що я повинен всього добиватися сам. І що повинен виконувати те, за що я беруся, тільки якнайкраще. Я завжди так роблю: ставлю собі мету, а потім її сягаю. Для мене це дуже важливо. Я так самостверджуюся в своїх очах. Те, що в “Голосі країни” буду брати участь, мама й бабуся знали. Але сумнівалися, чи варто йти туди. Знаєте, як у нас кажуть: все куплено скрізь. Та я думав про інше. Для мене було важливим почути думку професіоналів про мій спів (Андрій закінчив університет, вивчаючи арабську і англійську мови. Батьки були проти його захоплення музикою, та хлопець весь свій вільний час все одно присвячував музиці).

Що ж далі? А далі - участь у Національному відборі на виступ у Євробаченні - 2019, - говорить Андрій, - ви мене незабаром побачите у прямому ефірі.

ВБОЛІВАЙМО за Андрія!

Інформація зі сторінки Виконавчий комітет Знам'янської міської ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень