Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді проводить профілактичні заходи на базах пришкільних таборів відпочинку

Дата: 21.06.2018 16:35
Кількість переглядів: 594

На виконання Міської програми по оздоровленню і відпочинку дітей на 2018-2021 роки Знам’янський міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді проводить профілактичні заходи на базах пришкільних таборів відпочинку.

Протягом червня 2018 року у пришкільних таборах з денним перебуванням ЗШ І-ІІІ ступенів № 1 ім. Т. Г. Шевченка «Сонечко», НВК ЗШІ-ІІІ ступенів № 3-гімназія «Перлинка», ЗШ І-ІІІ ступенів № 4 «Веселка», ЗШ І-ІІІ ступенів № 6«Веселка-2» та табору «Фестивальний» фахівцем із соціальної роботи МЦСССДМ Білокамінською О.М. проведено профілактичні бесіди з популяризації здорового способу життя.

До проведення групових заходів на волонтерських засадах залучено представників КЗ «Знам’янської міської лікарні ім. А. В. Лисенка», Знам’янського центру медико-психологічної реабілітації, Знам’янського МРВ пробації південного міжрегіонального управління з питань виконання кримінальних покарань та пробації Міністерства юстиції. Загалом проведено 14 заходів, що охопили приблизно 355 дітей.

Під час проведення заходів розповсюджувалась соціальна реклама з питань діяльності ЦСССДМ, пропаганди здорового способу життя, попередження негативних явищ тощо.


Начальник відділу соціальної роботи МЦСССДМ 
О.Крук

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень