Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Обласний навчальний семінар для спеціалістів центрів соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді

Дата: 03.04.2018 16:34
Кількість переглядів: 554

Фото без опису27-28 березня  2018 року в м. Кропивницький відбувся навчальний семінар для спеціалістів центрів соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді «Організація надання соціальних послуг сім’ям учасників антитерористичної  операції» в якому брала участь начальник відділу соціальної роботи центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді О.Крук.

В умовах сьогодення дана тема є дуже актуальною.  На плечі соціальних працівників покладена дуже відповідальна  місія – вивчення потреб кожного учасника АТО, підтримка та сприяння в отриманні психологічної, юридичної, інформаційної, соціально-педагогічної,медичної допомоги та підтримки, відповідно до потреб кожного, а також всебічна підтримка у вирішенні соціально-економічних, матеріально-побутових питань. 

 Фото без описуОкремої уваги заслуговувало болюче і важливе питання роботи з сім’ями учасників АТО: дружинами, батьками, дітьми.

В ході проведення навчального семінару відбувся обмін досвідом роботи, який напрацьований центрами СССДМ області, в процесі надання соціальних послуг учасникам АТО та членам їх сімей.

Знам’янський ЦСССДМ
                                                                            


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень