Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Чергове засідання виконавчого комітету Знам’янської міської ради

Дата: 11.12.2018 16:29
Кількість переглядів: 413

Під головуванням  міського голови Філіпенка  Сергія Івановича   06 грудня пройшло чергове засідання виконавчого комітету, на розгляд якого було винесено 9  проектів  рішень,  затверджено 8.

Виконавчим комітетом прийняті рішення з питань соціального захисту дітей, їх житлових та майнових прав; затверджено висновок служби у справах дітей про підтвердження місця проживання малолітньої дитини для її тимчасового виїзду за межі України.

Рішенням виконавчого комітету поставлено громадянку, яка не має житла в загальну чергу квартирного обліку при виконавчому комітеті Знам’янської міської ради для отримання житла; затверджено першочерговий список квартирного обліку працівників виробничого підрозділу служби колії «Знам’янська колійна машинна станція» регіональної філії «Одеська залізниця» Публічного акціонерного товариства «Українська залізниця» в кількості – 4 осіб та загальний список квартирного обліку працівників в кількості – 6 осіб.

З метою оцінки результатів реалізації регуляторних актів та ступеня досягнення визначених цілей, задекларованих при їх прийнятті, затверджено план-графік відстеження результативності дії діючих регуляторних актів – рішень виконавчого комітету та Знам’янської міської ради на 2019 рік.

В рамках Програми соціального захисту населення міста Знам’янка на 2018-2020 роки   внесено  зміни до рішення виконавчого комітету Знам’янської міської ради від  30 серпня 2018 року № 237 «Про надання одноразової грошової допомоги», затвердивши додатковий список отримувачів одноразової грошової допомоги.

Відділ загальний, контролю та роботи із зверненнями громадян


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень