Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Чергове засідання виконавчого комітету Знам’янської міської ради

Дата: 19.04.2019 16:25
Кількість переглядів: 600

Фото без описуПід головуванням  міського голови Філіпенка  Сергія Івановича   18 квітня пройшло чергове засідання виконавчого комітету, на розгляд якого було винесено 25 проектів   рішень,  затверджено 22.

Виконавчим комітетом прийняті рішення з питань соціального захисту дітей:  дозволено   подарувати 3/4 частки квартири,  право користування якою належить малолітньому   та укласти відповідний договір дарування часток вищевказаної квартири в нотаріальних органах; встановлено часи та можливість батькові спілкуватися з малолітнім сином;   у зв’язку з усиновленням громадянами України   прийнято рішення щодо   втрати статусу  дитини-сироти;  громадянці  надано  повну цивільну дієздатність,  як неповнолітній особі, яка записана матір’ю дитини.

Прийнято три рішення  щодо  видачі свідоцтв  про  право власності на житлові будинки та квартиру замість  втраченого та зіпсованого свідоцтва про право власності. 

Відмовлено Знам’янському міськрайонному відділу Державної виконавчої служби Головного територіального управління юстиції  у наданні згоди на реалізацію квартири, право користування якою мають неповнолітні діти.
    
Поставлено в першочергову чергу квартирного обліку при виконавчому комітеті Знам’янської міської ради  учасника  бойових дій.

Відповідно до Закону України «Про оздоровлення та відпочинок дітей», на виконання Міської програми  оздоровлення і відпочинку дітей на 2018-2021 роки, затвердженої рішенням міської ради від 20.10.2017 року №1132, з метою створення умов для організації літнього оздоровлення і відпочинку дітей затверджено міські заходи щодо організації відпочинку та оздоровлення дітей в літній період 2019 року. 

Заслухано та обговорено інформацію щодо стану  фінансово-господарської діяльності комунального підприємства  "Бюро технічної інвентаризації"  за  2018 рік . 

За результатами фінансово-економічних показників діяльності за 2018 рік визнано роботу комунального підприємства "Бюро технічної інвентаризації"- доброю.

Чистий дохід від реалізації продукції, робіт, послуг збільшився на 123 тис. грн. в порівнянні з минулим роком  або на 21,8 %. Витрати підприємства  за звітний період збільшилися на 114,8 тис. грн. або на 20,5 % а саме: на 22,4%  збільшилися  витрати на оплату праці, на 22,5% зросли нарахування на заробітну плату, на 4,8%  зросли матеріальні  витрати, інші операційні витрати збільшилися на 17,8 %. 

Заслухано та обговорено інформацію щодо стану  фінансово-господарську діяльність комунального підприємства "Знам'янський комбінат комунальних послуг" за 2018 рік.  

За результатами фінансово-економічних показників діяльності за 2018 рік визнатно роботу комунального підприємства "Знам'янський комбінат комунальних послуг"  - задовільною. В цілому за 2018 рік комунальним підприємством  "Знам'янський комбінат комунальних послуг" отримано чистого доходу від реалізації продукції (товарів, робіт, послуг) в сумі  13656 тис.грн. На кінець звітного періоду підприємство прибуткове. Прибуток склав 278 тис. грн. Протягом звітного періоду комунальне підприємство отримало фінансову підтримку в розмірі 660 тис.грн., в тому числі  498  тис.грн. з обласного бюджету на  облаштування сміттезвалища, 162 тис.грн. з міського бюджету на  виготовлення технічних паспортів та придбання засобів малої механізації.

Розглянуто письмове звернення керівника Знам'янського міжміського комунального підприємства "Бюро технічної інвентаризації"  та надані розрахунки вартості 1-ї нормо-години на роботи та послуги, що надаються підприємством,  у зв'язку із підвищенням мінімальної заробітної плати, витрат на оренду приміщення, електроенергію та встановлено Знам'янському міжміському комунальному підприємству "Бюро технічної інвентаризації" вартість 1-ї нормо-години на роботи та послуги в розмірі 99,00 грн..

Розглянуто заяву та надано дозвіл фізичній особі-підприємцю   на тимчасове розміщення  дитячих атракціонів у Міському парку відпочинку (між автомобільною стоянкою та будівлею ТОВ «Редакція  газети  «Знам’янські  вісті») в  період з 01.05.2019 р. по 31.10.2019 р.

Розглянуто заяву керівника ТОВ "Цедар"  про  надання  дозволу  на  сезонну  торгівлю  квасом та надано дозвіл з  18 квітня 2019 року  по 31 жовтня 2019 року   на розміщення об`єктів сезонної торгівлі квасом «Чорний ліс» з пересувних причепів в торгових точках:
•    вул. Привокзальна, біля магазину «Українські ковбаси», поряд з підвальним приміщенням будинку №2;
•     вул. Михайла Грушевського, біля входу в Міський парк відпочинку.

З метою координації виконання основних завдань щодо впровадження та функціонування Міської Програми Громадського бюджету міста Знам’янка, на виконання рішення сесії Знам’янської міської ради від 17.11.2017р. №1182 «Про затвердження Положення про громадський бюджет міста Знам’янки», протоколу засідання Координаційної ради по впровадженню та функціонуванню Громадського бюджету м. Знам’янки від 12.11.2018р. №4  затверджено перелік Проектів-переможців Громадського бюджету в  м. Знам’янка за 2018 рік реалізація яких запланована у 2019 році.

Розглянуто  повідомлення  та надано дозвіл  громадській організації дитячо-молодіжного об’єднання «Нове покоління» про проведення масового заходу 18 травня 2019 року, а саме: ходи від міського Плацу культури до міського парку відпочинку з 10.00, розважальної програми у парку відпочинку (спортивні ігри, конкурси, міні концерт) з 10.30 до 14.00. Орієнтовна кількість учасників – до 1000 осіб. Відповідальний за проведення – Немічев Сергій, голова громадської організації дитячо-молодіжного об’єднання «Нове покоління». 

Розглянуто дві заяви  про визначення розміру пайової участі у розвитку інфраструктури міста від загальної кошторисної вартості побудованого гаража  та встановлено  пайову участь у розвитку інфраструктури м. Знам'янка у розмірі 10% та зобов’язано заявників укласти договори  про залучення пайової участі (внеску) на розвиток інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури м.Знам'янка

У  зв’язку  із  перенесенням  виборчої  дільниці  №350732  з  ПАТ «Завод  Акустика»  до ВП «Дистанція  захисних лісонасаджень» регіональної  філії  «Одеська  залізниця»  та  з метою  забезпечення  доступності громадян  до  виборчої  дільниці  в  день  проведення  повторного голосування з виборів Президента  України 21 квітня  2019  року  затверджено розклад руху.

Розглянуто звернення начальника дирекції виробничого підрозділу «Знам’янська дирекція залізничних перевезень». У межах своєї компетенції виконавчим комітетом погоджено місце посадки службового гвинтокрилу АТ «Укрзалізниця» на футбольному полі міського стадіону 19 квітня 2019 року з 9.00 до 12.00. 

Відділ загальний, контролю та роботи із зверненнями громадян


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень