Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Мільйони на вітер?

Дата: 15.06.2018 16:25
Кількість переглядів: 556

А як ще можна назвати ситуацію, коли  переймаючись питанням зняття секретаря міської ради, втрачаємо час  для проведення ремонтних робіт по місту (сесії міської ради не відбуваються, а отже - проекти рішень щодо виділення коштів комунальникам депутатами міської ради з 20 квітня не затверджуються), доводиться переробляти вже зроблене, та ще й за чималі гроші?

Так, у 2017 році були розпочаті роботи з капітального ремонту дороги по вулиці Дмитрівській на перехресті з вулицею Партизанською. Тут було укладено тільки нижній шар асфальтобетону. Минув час (закінчилися зима, весна, почалося літо), гроші на облаштування верхнього шару асфальтобетону так управління ЖКГ і не  отримало. 

І такий приклад, на жаль, не єдиний.

Минулого року управлінням містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства було замовлено проектно-кошторисну документацію та проведено так звану допорогову закупівлю будівельних матеріалів  для проведення капітального ремонту прибудинкових територій житлових будинків № 7, 11, 12 по вулиці Привокзальній та тротуару по вулиці Осадчого. Зараз значно зросли ціни на будівельні матеріали. Управлінням проведено орієнтовні розрахунки. І тепер для проведення ремонтних робіт біля названих будинків і будівництва тротуару необхідно додатково виділити більше одного мільйона гривень!
Всі розрахунки, проведені минулого року управлінням МА та ЖКГ, розраховані були на те, що заплановані роботи розпочнуться у березні-квітні. За календарем вже червень… Люди і досі чекають поточного ремонту тротуару по вулиці Соборній, завершення поточного ремонту зливової каналізації на Привокзальній площі, початку капітальних ремонтів покрівель багатоповерхових будинків… Список можна продовжити… Чи дочекаються люди початку ремонтних робіт? І це все робиться тільки заради того, щоб потім покритикувати міського голову та депутатів, котрі підтримують його.

Депутати міської ради, будь ласка, облиште «політичні  питання»! Займіться вирішенням проблем нашого міста!

    Управління МА та ЖКГ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень