Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Шановні батьки! Дбайте про безпеку своїх дітей!

Дата: 12.03.2018 16:25
Кількість переглядів: 655

Щодня рятувальники ліквідовують сотні пожеж по всій Україні, внаслідок яких не лише знищується майно, але й, що найголовніше — гинуть люди, у тому числі і діти. Залишаючи малечу вдома самих, батьки ризикують, в першу чергу, їхньою безпекою.

Адже діти полюбляють гратися із сірниками, запальничками, підпалювати папір, що може стати причиною пожежі. Крім того, дорослі не дбають про стан пожежної безпеки власних будинків, не дотримуються правил експлуатації пічного опалення, і тим самим наражають і себе, і малечу на небезпеку.

Шановні батьки! Безпека ваших дітей, в першу чергу, у ваших руках! Не залишайте їх без нагляду. Тримайте запальнички та сірники в недоступних для малечі місцях, розповідайте їм про небезпеку, яку приховує у собі вогонь!

Виховуйте у них навички культури безпечної поведінки, демонструючи на власному прикладі обережність у поводженні з вогнем, газом, тощо. Обов’язково розкажіть дітям, що у разі виникнення пожежі необхідно терміново сповістити про це дорослих та Службу порятунку за номером “101”. Дбайте про безпеку своїх дітей!
                                              
Знам’янський МРВ Управління ДСНС України
у Кіровоградській області

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень