Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Відбулося засідання Координаційної ради по впровадженню та реалізації Громадського бюджету м.Знам’янка

Дата: 19.10.2018 16:25
Кількість переглядів: 574

Фото без описуПід головуванням голови Координаційної ради по впровадженню та реалізації Громадського бюджету м.Знам’янка Левінте Сергія Васильовича за участі керівництва міста, депутатів міської ради, громадськості міста відбулося засідання Координаційної ради з питань Громадського бюджету (Бюджету участі).

В ході засідання, Координаційною радою було розглянуто проекти авторів на відповідність вимогам Положення про Громадський бюджет (Бюджет участі).

У результаті обговорення, комісія вирішила рекомендувати погоджені проекти до розміщення на електронній платформі Громадського бюджету (Бюджету участі) в мережі Інтернет для безпосереднього голосування за ті чи інші проекти мешканцями міста.

В цілому, на розгляд Координаційної ради було винесено 4 проекта. З них 1 великий до 250 тис. грн. і 3 малі  до 100 тис. грн. За результатами детального аналізу, Координаційною радою до голосування допущено 3 проектів. Один проект був відхилений.

Так, проектами-переможцями стали: 

1.    У категорії «Великі проекти» «Облаштування нової системи освітлення у сквері (освітлення) та зони Wi-Fi» ( автор Тетяна Захарчук). 

2.    У категорії «Малі проекти» «Облаштування майданчика для сміття» (автор Оксана Демченко); «Гумове покриття спортивного майданчика» (автор Лариса Сідорова).

Слід зазначити, що відповідно до рішення Координаційної ради, голосування за проекти розпочнеться 22 жовтня 2018 року. 

Для того, щоб проголосувати за один з проектів, мешканцям міста необхідно зареєструватися за допомогою BankID на електронній платформі https://znam-budget.e-dem.in.ua/#a, обрати проект із загального переліку та проголосувати за нього, або прийти з паспортом до пункту голосування та після заповнення необхідної форми, проголосувати за обраний проект. Пункти для голосуванні розташовані за адресами:

1. вул. Маяковського, 40, приміщення бібліотеки (окрім п’ятниці, суботи)

2. вул. Олени Теліги, 10, приміщення бібліотеки (окрім неділі, понеділка)

3. вул. Михайла Грушевського, 19, приміщення виконавчого комітету Знам’янської міської ради (окрім суботи, неділі) 


 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень