Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Над світом панує любов

Дата: 18.02.2019 16:25
Кількість переглядів: 584

Про кохання сказано так багато, що важко вибрати найвлучніші слова чи пісні, чи танок, які передають усю глибину та бурхливість почуттів закоханих. І це не тільки радість чи пристрасть, а часто й сум чи гнів.  

У знам’янчан видався прекрасний вихідний, 16 лютого, який вони провели у глядацькій залі на концертно-розважальній програмі «Над світом панує любов».  

Хореографія, пісні та музика про любов спонукали до спогадів про юність і закоханість, про велич і силу найсвітлішого почуття, яке дарує любов, незважаючи на роки. 

Адже справді люблячі серця ніколи не старіють. Чудову атмосферу свята підготували: ведучі свята В.Кравченко, В.Ткалич, В.Половко, Б.Шевель, Р.Павловський, М.Петренко; вокальна студія «Melos», керівник Р.Павловський; театральна студія «Діалог», кер. С.Бойко; танцювальна група аматорського ансамблю української пісні та танцю «Барвінок», кер.Т.Часник; солісти М.Петренко та М.Пересадченко; студенти Олександрійського коледжу культури і мистецтв, кер. В.Кулик; ансамбль східного танцю «Лейла», кер.І.Охрименко; Зразковий колектив бального танцю «Перлина» ЦДЮТ, кер. Н.Залевська; солісти аматорського народного хору «Джерело», кер. В.Кулик. 

Під час концертної програми було проведено розіграш «Щасливе місце» та призи знавцям пісень про кохання. Концертна програма пройшла у поєднанні двох енергій – любові і музики.
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень