Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Відбулося засідання міської постійно діючої комісії з питань розгляду звернень громадян

Дата: 02.04.2019 16:23
Кількість переглядів: 446

Фото без описуПід головуванням першого заступника міського голови Загородньої В.Г. відбулося засідання міської постійно діючої комісії з питань розгляду звернень громадян. Цей напрямок роботи є одним із пріоритетних напрямків діяльності виконавчого комітету.

Відділом загальним, контролю та роботи із зверненнями громадян встановлений постійний контроль за дотриманням термінів розгляду звернень громадян, якістю та повнотою відповідей заявнику. 

На засіданні заслухано інформацію щодо стану розгляду заяв мешканців міста у відділі молоді, спорту та охорони здоров’я. Головний спеціаліст відділу Сугарей А.О. доповів про стан розгляду звернень громадян, що надійшли до відділу.

Так у 2018 році до відділу звернулось 33 громадянина, у І кварталі 2019 року – 13 мешканців міста. На Урядову гарячу лінію та до Кіровоградського обласного контактного центру надійшло 9 звернень. Переважна більшість питань стосувалась надання сімейним лікарем медичних послуг та наслідки медичної реформи.
         
По кожному зверненню надано консультаційну допомогу особисто заявникам, та практичні поради для вирішення проблемних питань.

Всіх заявників повідомлено письмово про результати розгляду їх звернень у терміни, визначені законодавством України.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень