Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Нарада з питань підготовки до проведення ЗНО-2019

Дата: 07.05.2019 16:22
Кількість переглядів: 603

Фото без описуПерший заступник міського голови В.Загородня провела робочу нараду з питань належної організації та проведення зовнішнього незалежного оцінювання в місті у 2019 році.

У нараді взяли участь: начальник відділу освіти Клименко Л.А., методист відділу освіти Босненко М.М., старший інспектор сектору превенції Знам’янського ВП ГУНП в Кіровоградській області капітан поліції Чорненко В.Г., Т. в.о.головного інспектора Знам’янського МРВ УДНС України в Кіровоградській області майор служби цивільного захисту Громко С.А.

В 2019 році Українським центром оцінювання якості освіти визначено в нашому місті два пункти тестування з української мови і літератури:

•    навчально-виховний комплекс «Знам’янська загальноосвітня школа  І-ІІІ ступенів № 2 - ліцей» (проспект Шкільний, 9).
•    навчально-виховний комплекс «Знам’янська загальноосвітня школа  І-ІІІ ступенів № 3 - гімназія» (вул. В’ячеслава Чорновола, 2).

З метою якісної організації проведення ЗНО-2019 на нараді були розглянуті такі питання:
•    Мережа пунктів проведення ЗНО-2019.
•    Готовність закладів освіти до проведення зовнішнього незалежного оцінювання з української мови і літератури в місті.
•    Організація чергування медичних працівників та правоохоронних органів в пункті проведення ЗНО.
•    Організація підвезення учнів до пунктів тестування в м. Кропивницький.

Клименко Л.А. доповіла про готовність визначених навчальних закладів до проведення тестування. Для роботи пунктів буде задіяно 32 стандартні аудиторії та залучено 88 педагогічних працівників з числа педагогів навчально-виховних комплексів. Всі педагогічні працівники пройшли інструктаж  і навчання, та мають відповідний сертифікат.

Відділом освіти буде забезпечено підвезення учнів 11-х класів до пунктів тестування, які будуть розташовані поза межами міста, у місті Кропивницький.

Методист відділу освіти М.Босненко


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень