Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Відбулося засідання постійної комісії з питань бюджету та економічного розвитку міста

Дата: 20.05.2019 16:22
Кількість переглядів: 381

Фото без описуПід головуванням голови комісії Н.Данасієнко, за участі секретаря міської ради Н.Клименко, відбулося засідання постійної комісії  з питань бюджету та економічного розвитку міста під час якого депутати розглянули питання, що стосуються профілю роботи комісії, та винесені на розгляд сесії міської ради. 

Начальник відділу економічного розвитку, промисловості, інфраструктури та торгівлі І.Кузіна представила на розгляд депутатів проекти рішення щодо встановлення місцевих податків та зборів на 2020 рік, а саме: «Про встановлення єдиного податку для першої та другої груп платників єдиного податку на території м. Знам'янка на 2020 рік», «Про встановлення  податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, на території  м. Знам'янка на 2020 рік», «Про встановлення транспортного податку на території  м. Знам'янка на 2020 рік» та «Про встановлення туристичного збору  на території  м. Знам'янка на 2020 рік». Під час обговорення даних питань Інна Петрівна надала порівняльний аналіз місцевих податків та зборів, що діяли у 2018 році, та запропоновані для встановлення на 2020 рік. 

Під час обговорення проекту Програми фінансового забезпечення відзначення визначних подій у місті Знам’янка на 2019 рік, депутати запропонували доповнити зміст проекту рішення міськими заходами по відзначенню 150-річчя Дня міста у 2019 році. На запитання щодо строків благоустрою Міського парку відпочинку, озеленення міста та догляду за новоствореними квітниками та клумбами, виконання робіт по будівництву та реконструкції Площі Героїв Майдану тощо відповідали заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів С.Гребенюк та заступник начальника управління МА та ЖКГ С.Усатенко. 

Заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів – начальник фінансового управління Г.Лихота під час доповіді відзначила, що підставою для підготовки проекту рішення щодо внесення змін до міського бюджету на 2019 рік є листи головних розпорядників бюджетних коштів. Галина Вікторівна надала інформацію щодо запропонованих змін, по кожному розпоряднику бюджетних коштів окремо. Відповіла на запитання присутніх. Додатково на розгляд постійної комісії було представлено інформацію щодо змін по доходах та видатках, що пропонуються розглянути в доповнення до проекту рішення, у тому числі у разі затвердження Програми фінансового забезпечення відзначення визначних подій у місті Знам’янка на 2019 рік.
Депутати заслухали інформації: щодо змін, які пропонуються внести до Міських програм, затвердження Положення про Знам’янський міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді  у новій редакції. Доповідачі відповіли на запитання присутніх. 

Під час обговорення проекту рішення «Про хід виконання Програми розвитку місцевого самоврядування м. Знам’янка на 2017-2021 роки за 2018 рік» депутати відзначили значний обсяг робіт, що було виконано у 2018 році в частині зміцнення матеріально-технічної бази структурних підрозділів апарату Знам’янської міської ради та її виконавчого комітету, виконавчих органів міської ради, підтримки та заохочення органів самоорганізації населення міста. Поряд з тим, звернули увагу на стан виконання пунктів щодо затвердження Статуту міста та розробки Стратегії розвитку міста Знам’янка, запропонували проект Статуту територіальної громади міста Знам’янка направити для ознайомлення депутатам міської ради.

Секретар міської ради Н.Клименко представила для розгляду проект рішення «Про стан виконання рішень та протокольних доручень міської ради за 2018 рік». Наталія Миколаївна відзначила, що інформація була узагальнена за даними відповідальних виконавців, відповіла на запитання присутніх.

За результатами роботи,  надано висновки та рекомендації.

У роботі комісії брали участь: депутати міської ради Н.Данасієнко, Н.Тесленко, А.Мороз, М.Терновий, О.Антоненко – члени постійної комісії з питань бюджету  та економічного розвитку міста, заступники міського голови, керуюча справами міськвиконкому, начальники та спеціалісти структурних підрозділів апарату Знам’янської міської ради та її виконавчого комітету, виконавчих органів міської ради, в.о. головного лікарня КЗ «Знам’янська міська лікарня ім. А.В.Лисенка» І.Муравський.

На сайті міської ради є розділ «он-лайн трансляції засідань постійних депутатських комісій міської ради», який знаходиться в пункті меню «Міська рада» і кожен має змогу ознайомитися з ходом проведення постійної комісії. Зі змістом протоколів засідань постійних комісій є можливість ознайомитися на сайті міської ради  в розділі «Протоколи міської ради. Протоколи постійних комісій».

Відділ забезпечення діяльності  міської ради     


 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень