Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

20 квітня – насичений та цікавий день!

Дата: 22.04.2019 16:21
Кількість переглядів: 523

Фото без опису20 квітня в Кропивницькому пройшов обласний конкурс хореографічного мистецтва «Весняні ритми» де наші хореографічні колективі (керівник Т. Часник) отримали заслужені нагороди!

Фото без описуЗразковий хореографічний колектив «Веселка» - І місце, хореографічна група народного аматорського ансамблю української пісні і танцю «Барвінок» - ІІІ місце. Вітаємо!!! Молодці!

У міському Палацу культури молоді і завзяті команди дарували гарний настрій і на міському фестивалі гумору «Smile»: 
• команда «Без ГМО», Знам’янська загальноосвітня школа І-ІІІ ст. №1 ім.т.Г.Шевченка;
Фото без опису• команда «Олів’є», Будинок культури смт Знам’янка Друга;
• команда «Мамині діти» Знам’янського осередку Всеукраїнської молодіжної громадської організації «ФРІ»;
• команда «Вискочки», Загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №7. 

Фото без описуКоманди змагалися у чотирьох конкурсах: це гумористична мініатюра – презентація команди, stand up, кавер-версія та домашнє завдання. Всі конкурсні виходи команд журі оцінювало за 10-ти бальною системою. Переможцем стала команда, яка отримала найбільшу кількість балів. Цього року Переможцем стала команда "Олів’є", Будинку культури смт Знам’янка Друга, капітан С.Свірбій. Всі інші команди отримали спеціальні номінації, дипломи та подарунки з символікою фестивалю від відділу культури і туризму (нач. С. Бабаєва).

Фото без описуВ цей же день відділом культури і туризму спільно з міським краєзнавчим музеєм взято участь VІI Центрально-Українському музейно-туристичному фестивалі та Міжрегіональній туристичній виставці «Кіровоградщина запрошує - 2019», який відбувся в Дендропарку міста Кропивницький. 

В рамках виставки представлено настільну гру - квест «Подорожуй Знам’янкою», дитячу книжку - розмальовку «Подорож містом залізничників», інформаційну дошку з QR-кодом, для розміщення на фасадах пам’яток архітектури місцевого значення, інформаційний довідник «Вулиці міста Фото без описуЗнам’янки», виставку світлин «Рідна Знам’янка, старовинна, сучасна і нестаріюча» та представлена робота з туристсько-краєзнавчого напрямку.

Також були представлені роботи майстринь Котової Надії та Проші Антоніни, які теж взяли участь у заході.  

Фото без описуВ нашому місті стало доброю традицією проводити шахові турніри як серед дорослих так і серед малечі, адже шахи все більше і більше стають популярними.  20 квітня,  2 рік створення відзначив турніром дитячий шаховий клуб "Біла тура"(кер. М. Ковальчук).

Завітали на турнір і добрі друзі з Кропивницького, Олександрії і Долинської. Гра була доволі напруженою, бо всі учасники турніру намагалися перемогти. 
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень