Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Відбулося засідання постійної комісії з питань бюджету та економічного розвитку міста

Дата: 19.04.2019 16:20
Кількість переглядів: 510

Фото без описуПід головуванням голови постійної комісії Н.Данасієнко, за участі секретаря міської ради Н.Клименко, відбулося засідання постійної комісії з питань бюджету та економічного розвитку міста. Присутні члени комісій розглянули питання, що винесені на розгляд сесії міської ради ( крім питань регулювання земельних відносин). 

Заступник начальника фінансового управління О.Лепетко під час доповіді відзначила, що підставою для підготовки проекту рішення щодо внесення змін до міського бюджету на 2019 рік є листи головних розпорядників бюджетних коштів. Олена Миколаївна надала інформацію щодо запропонованих змін, по кожному розпоряднику бюджетних коштів окремо.

Відповіла на запитання присутніх. Додатково на розгляд постійної комісії було представлено інформацію щодо змін по доходах та видатках, що пропонуються розглянути в доповнення до проекту рішення у зв’язку з надходженням субвенції зі Знам’янського району на проведення бактеріологічних обстежень декретованих груп населення  та на лікування хворих на цукровий та нецукровий діабет ( відповідно до рішень сільських рад). Депутати також розглянули питання можливості виділення коштів для реабілітації мешканки міста О.Саніної, яка звернулася до депутата  міської ради Н.Тишкевич.

Фото без описуЧлени постійної комісії детально зупинилися на розгляді питання збільшення видатків по кожному розпоряднику бюджетних коштів окремо. Заступник начальника управління МА та ЖКГ С.Усатенко надав роз’яснення та відповів на запитання членів комісії щодо запланованих місць встановлення елементів спортивних майданчиків, у разі виділення коштів на їх придбання; якості виконання робіт з капітального ремонту покрівлі по вулиці Михайла Грушевського,22 у 2018 році; обсягів фінансування з міського бюджету, які необхідно виділити додатково для забезпечення роботи зовнішнього освітлення у нічний час та до 04.00 год. ранку; ситуації, що склалася в місті із заміною ламп зовнішнього освітлення на енергозберігаючі; можливості розгляду питання встановлення датчиків зовнішнього освітлення.

За інформацією заступника начальника фінансового управління О.Лепетко, збільшення фінансування можливе тільки за результатами роботи І півріччя поточного року. 

Депутати заслухали інформації про хід виконання Міських програм. Доповідачі відповіли на запитання присутніх. За результатами обговорення, було запропоновано на спільне засідання постійних комісій запросити відповідальних виконавців за реалізацію окремих розділів Міських програм, уточнити окремі пункти тощо. 

Розглядаючи питання «Про фінансово-господарську діяльність комунальних підприємств міста за 2018 рік», члени постійної комісії висловили думку про необхідність  проведення аналізу рентабельності та ефективності роботи дільниці «Ринок» КП «Знам’янський комбінат комунальних послуг». 

Депутати погодили винесення на розгляд міської ради питань «Про надання дозволу на безоплатну передачу комп’ютерного комплексу з балансу виконавчого комітету Знам’янської міської ради на баланс Знам’янського об’єднаного міського військового комісаріату» та «Про затвердження переліку гуртожитків державної форми власності».

За пропозицією начальника юридичного відділу Ю.Данільченко та начальника відділу економічного розвитку, промисловості, інфраструктури та торгівлі І.Кузіної, депутати також погодили включення до порядку денного  додаткових питань, а саме: «Про затвердження Міської програми забезпечення дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування та осіб з їх числа на території м. Знам’янка» на 2019-2021 р.р. та «Про встановлення туристичного збору на території м. Знам’янка на 2019 рік».

За результатами роботи,  надано висновки та рекомендації.

У роботі комісії брали участь: депутати міської ради Н.Данасієнко, А.Мороз, М.Терновий, О.Антоненко, О.Рубан – члени постійної комісії з питань бюджету та економічного розвитку міста; керуюча справами міськвиконкому, начальники та спеціалісти структурних підрозділів апарату Знам’янської міської ради та її виконавчого комітету, виконавчих органів міської ради.

Відділ забезпечення діяльності 
міської ради     


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень