Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Відбулося засідання постійних комісій

Дата: 14.03.2018 16:18
Кількість переглядів: 551

Фото без описуВідбулися засідання постійної комісії  з питань охорони здоров’я та соціального захисту населення (гол. В.Мацко), з питань споживчого ринку, підприємництва та правової політики (гол.О.Луц),з питань депутатської діяльності,регламенту,етики та гласності (гол.Н.Коленченко), з питань освіти,культури,молоді та спорту (гол.Ю.Сопільняк) під час яких депутати розглянули проекти рішень (крім питання регулювання земельних відносин), що пропонуються до розгляду під час чергової сесії міської ради в березні поточного року.

Присутні заслухали інформації суб’єктів подання проектів рішень. За результатами роботи,  надано висновки та рекомендації.

У роботі комісії брали участь: депутати міської ради, заступники міського голови, начальники та спеціалісти структурних підрозділів апарату Знам’янської міської ради та її виконавчого комітету, виконавчих органів міської ради.

З ходом проведення засідань постійних комісій ради, причинами відсутності депутатів на них,  змістом висновків та рекомендацій постійних комісій, кожен має змогу ознайомитися на сайті міської ради в пункті меню «Міська рада».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень