Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Відбулося засідання постійних комісій

Дата: 19.04.2019 16:14
Кількість переглядів: 466

Фото без описуПід головуванням голови постійної комісії з питань охорони здоров’я та соціального захисту населення В.Мацка, за участі секретаря міської ради Н.Клименко, відбулося засідання постійних комісій з питань освіти, культури, молоді та спорту  (гол. Ю.Сопільняк), з питань охорони здоров’я та соціального захисту населення  (гол. В.Мацко) та з питань депутатської діяльності, регламенту, етики та гласності (гол. Н.Коленченко). Присутні члени комісій розглянули питання, що винесені на розгляд сесії міської ради ( крім питань регулювання земельних відносин). 

Начальник юридичного відділу Ю.Данільченко звернувся до присутніх депутатів з пропозицією включити до порядку денного питання «Про затвердження Міської програми забезпечення дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування та осіб з їх числа на території м. Знам’янка» на 2019-2021 р.р. Даний проект рішення потребує нагального розгляду з метою забезпечення фінансування придбання меблів та побутового приладу на облаштування житлом дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування та осіб з їх числа. Депутат міської ради, голова  тимчасової контрольної комісії для перевірки стану ремонтних робіт в квартирах, які виділені під соціальне житло І.Грінченко повідомив присутнім інформацію про роботу комісії та зауваження, що були нею висловлені до стану виконання робіт. У обговоренні даного питання також взяли участь депутати міської ради О.Тітарєв, Н.Тишкевич. Заступник начальника управління МА та ЖКГ С.Усатенко відповів на запитання присутніх.

Фото без описуЗаступник начальника фінансового управління О.Лепетко під час доповіді відзначила, що підставою для підготовки проекту рішення щодо внесення змін до міського бюджету на 2019 рік є листи головних розпорядників бюджетних коштів. Олена Миколаївна надала інформацію щодо запропонованих змін, по кожному розпоряднику бюджетних коштів окремо. Відповіла на запитання присутніх. Додатково на розгляд постійної комісії було представлено інформацію щодо змін по доходах та видатках, що пропонуються розглянути в доповнення до проекту рішення у зв’язку з надходженням субвенції зі Знам’янського району на проведення бактеріологічних обстежень декретованих груп населення (відповідно до рішення Дмитрівської сільської ради від 16.04.2019 р. №221) та на лікування хворих на цукровий та нецукровий діабет ( відповідно до рішень Богданівської, Дмитрівської та Трепівської сільських рад). Депутати також розглянули питання можливості виділення коштів для реабілітації мешканки міста О.Саніної, яка звернулася до депутата  міської ради Н.Тишкевич, надали пропозиції щодо доповнення текстової частини проекту рішення міської ради з даного питання. 

Депутати заслухали інформації про хід виконання Міських програм. Доповідачі відповіли на запитання присутніх. 

За результатами обговорення, було запропоновано на спільне засідання постійних комісій запросити відповідальних виконавців за реалізацію окремих розділів Міських програм, уточнити окремі пункти тощо.

За результатами роботи,  надано висновки та рекомендації.

У роботі комісії брали участь: депутати міської ради В.Мацко, О.Тітарєв, Н.Тишкевич – члени постійної комісії з питань охорони здоров’я та соціального захисту населення; Ю.Сопільняк, О.Бойчук, Ю.Клюка, С.Бойко – члени постійної комісії з питань охорони здоров’я та соціального захисту населення; Н.Коленченко, С.Пашко, О.Куцов – члени постійної комісії з питань депутатської діяльності, регламенту, етики та гласності; І.Микуляк, С.Каратєєв – члени постійної комісії з питань споживчого ринку, підприємництва та правової політики; І.Грінченко – заступник голови постійної комісії з питань житлово-комунального господарства та охорони навколишнього природного середовища;  керуюча справами міськвиконкому, начальники та спеціалісти структурних підрозділів апарату Знам’янської міської ради та її виконавчого комітету, виконавчих органів міської ради.

Відділ забезпечення діяльності 
міської ради     


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень