Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Під час пожежі вогнеборці врятували людину

Дата: 18.12.2018 16:14
Кількість переглядів: 484

18 грудня о 00:23 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в житловому будинку на вул. Перспективній, смт. Знам’янка-Друга.        

По прибуттю пожежно-рятувального підрозділу на місце події було встановлено, що пожежа трапилась в  житловому будинку. Під час її ліквідації на підлозі однієї з кімнат виявлено людину - власника будинку. Рятувальники одразу надали чоловіку першу долікарську медичну допомогу та передали його до карети швидкої допомоги.  

Господаря житлового будинку гр.С., 1942 р.н., пенсіонера,  з симптомами отруєння чадним газом було госпіталізовано до реанімаційного відділення місцевої лікарні. Завдяки професійним діям рятувальників було врятовано власника домоволодіння та житловий будинок. До гасіння пожежі залучались 6 чоловіків особового складу та 1 одиниця техніки 18-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Знам’янки.

Причину пожежі наразі встановлюють фахівці.

Шановні громадяни!
Будьте обережні з вогнем! Дотримуйтесь правил пожежної та техногенної безпеки. Пам’ятайте! Необачність з вогнем може привести до непоправимого лиха для Вас та Ваших близьких.

У разі виникнення надзвичайної ситуації телефонуйти за номером «101».

Знам’янський МРВ Управління ДСНС України
у Кіровоградській області


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень