Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

VIІ Міжнародний конкурс виконавців на народних інструментах «Арт-домінанта»

Дата: 04.04.2019 16:12
Кількість переглядів: 604

Фото без описуЗ 03 по 07 квітня 2019 року у місті Харкові проходить VIІ Міжнародний конкурс виконавців на народних інструментах «Арт-домінанта». Цьогорічним представником від Знам'янської дитячої музичної школи ім. М. В. Лисенка став учень 4-го класу по фаху акордеон Почхуа Єгор, неодноразовий Лауреат різноманітних творчих змагань. Конкурсні прослуховування відбувалися на базі навчальних закладів культури і мистецтв міста Харкова.

Цей захід зібрав багато талановитих виконавців з різних куточків нашої вітчизни та країн світу у семи вікових категоріях. До складу журі увійшли провідні викладачі України та зарубіжжя, під головуванням нашого земляка, колишнього випускника Знам’янської  дитячої музичної школи ім. М В. Лисенка, Заслуженого діяча мистецтв України, композитора, виконавця, педагога (Україна – Італія) Володимира Зубицького. Цей конкурс користується Фото без описувеликою популярністю та підтримує традиції народно-інструментальної культури, служить унікальним майданчиком, на якому юні дарування з різних куточків світу можуть позмагатися та отримати можливість проявити свої здібності. 

За результатами конкурсних прослуховувань та оцінкою професійного журі Почхуа Єгор нагороджений Дипломом ІІІ ступеня. Своїми високими результатом хлопець завдячує своєму викладачу Шамаль Ганні Володимирівні та своїм батькам. Вітаємо юного акордеоніста зі Знам’янки з перемогою у такому престижному змаганні та бажаємо наполегливо йти до своєї мрії! 

Подальших творчих успіхів тобі, Єгоре!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень