Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Проведено спільну нараду з питань державної реєстрації актів цивільного стану

Дата: 13.03.2019 16:05
Кількість переглядів: 423

Фото без описуПершим заступником міського голови Загородньою В.Г. за участі керуючої справами виконавчого комітету міської ради Ратушною І.В. проведено спільну нараду з начальником Знам’янського міськрайонного відділу державної реєстрації актів цивільного стану Головного територіального управління юстиції у Кіровоградській області Самофаловою Р.П. та начальником відділу-керівником Центру надання адміністративних послуг виконавчого комітету Знам’янської міської ради Михайловим В.В. з питання стану виконання наказу Міністерства юстиції України від 29 серпня 2018 № 2825/5 «Про затвердження Змін до деяких нормативно-правових актів у сфері державної реєстрації актів цивільного стану». 

Під час наради Раїса Самофалова ознайомила присутніх з основними нормами законодавства у сфері державної реєстрації актів цивільного стану. Віталій Михайлов повідомив, що з метою запровадження надання адміністративних послуг через Центр надання адміністративних послуг та підключення Центру до програмного забезпечення Державного реєстру актів цивільного стану громадян, Державному підприємству «Національні інформаційні системи» направлено замовлення для отримання співробітниками виконавчого комітету Знам’янської міської ради  ідентифікаторів доступу до Єдиних та Державних реєстрів.

Також, обговорено питання проходження стажування працівників Центру в Знам’янському міськрайонному відділі державної реєстрації актів цивільного стану Головного територіального управління юстиції у Кіровоградській області з даного питання та прийнято спільне рішення, щодо надання адміністративних послуг з державної реєстрації актів цивільного стану через Центр надання адміністративних послуг, а саме: державної реєстрації народження та державної реєстрації смерті.

За результатами наради першим заступником міського голови В. Загородньою дано відповідні доручення щодо якісного та своєчасного виконання наказу Міністерства юстиції України від 29 серпня 2018 № 2825/5 «Про затвердження Змін до деяких нормативно-правових актів у сфері державної реєстрації актів цивільного стану».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень