Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Відбулась нарада із представниками виробничих підрозділів залізниці у місті Знам’янка

Дата: 31.05.2019 16:05
Кількість переглядів: 381

Фото без опису31 травня 2019 року під головуванням міського голови Філіпенка С.І., за участі заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів – начальника фінансового управління Лихоти Г.В., начальника відділу економічного розвитку, промисловості, інфраструктури та торгівлі міськвиконкому Кузіної І.П., начальника Знам’янської ДПІ Олександрійського управління ГУ ДФС у Кіровоградській області Козіна П.І., відбулась нарада із представниками виробничих підрозділів залізниці у місті Знам’янка, на якій було розглянуто основні проблемні питання виконання бюджету міста у 2019 році.

Міський голова зазначив, що виробничі підрозділи залізниці є основними бюджетоутворюючими підприємствами міста, а обсяг податків, сплачений ними до бюджету, має безпосередній вплив на забезпечення фінансовим ресурсом основних галузей бюджетної сфери, таких як медицина, освіта, соціальний захист та житлово – комунальне господарство. Особливу увагу було приділено зменшенню надходжень податку на доходи, утриманого із заробітної плати працівників залізниці та пошуку можливих шляхів вирішення ситуації, що склалася.

Наприкінці наради Філіпенко С.І. подякував присутнім за співпрацю та активну участь у життєдіяльності міста та закликав до плідної роботи на користь міста. 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень