Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Міський голова Філіпенко С.І. провів заплановану зустріч з працівниками Знам’янської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №4

Дата: 11.04.2018 16:02
Кількість переглядів: 631

Фото без опису10 квітня  2018 року міський голова Сергій Іванович  Філіпенко разом з першим заступником міського голови Загородньою Валентиною Григорівною та заступником міського голови з питань діяльності виконавчих органів Гребенюком Сергієм Анатолійовичем провів заплановану зустріч з працівниками Знам’янської загальноосвітньої школи  І-ІІІ ступенів №4. 

Сергій  Іванович  проінформував присутніх про основні здобутки  виконавчого комітету Знам’янської міської ради за результатами діяльності минулого року, а також акцентував увагу на ключових питаннях,  які потребують першочергового вирішення.
Про якість  роботи свідчать показники виконання дохідної частини  бюджету. За  2017 рік до загального фонду міського бюджету м. Знам’янка надійшло доходів (без урахування міжбюджетних трансфертів) у сумі 145725,7 тис. грн., що складає 105,2% до уточнених планових показників. 

У 2017 році  до спеціального фонду міського бюджету м. Знам’янка (без урахування міжбюджетних трансфертів) надійшло доходів у сумі 9252,6 тис. грн., що складає 106,3 % планових показників (затверджено з урахуванням змін 8703,1 тис. грн.). 

   Упродовж  звітного періоду діяльність відділу освіти була спрямована на здійснення державної політики в галузі освіти, збереження кількісних і якісних параметрів мережі дошкільних, загальноосвітніх і позашкільних навчальних закладів, створення належних умов їх функціонування й розвитку, удосконалення змісту навчально-виховного процесу, впровадження нових освітніх технологій, розвиток здібностей дітей і підлітків, підвищення престижу професії вчителя. 

    Протягом звітного періоду педагогічним працівникам міста виплачено надбавку за престижність праці . До Дня працівників освіти  виплачено грошову винагороду педагогічним працівникам у розмірі 100 % до посадового окладу. Під час щорічної відпускної кампанії виплачено матеріальну допомогу на оздоровлення всім робітникам та спеціалістам у галузі «Освіта» у розмірі посадового окладу. 

   Значно оновлено матеріально-технічну базу закладів освіти. Так, на придбання обладнання витрачено кошти у сумі 1411657,07 грн., на проведення ремонтних робіт – 5132460,62 грн.

    Видатки спрямовані на придбання комп’ютерних класів (4), інтерактивних комплексів (2), спортивного інвентарю, форми для вихованців спортивних секцій, обладнання для освітніх закладів тощо. 

    На підготовку навчальних закладів до нового навчального року виділено кошти у сумі 470,0 тис. грн.
Одним з найважливіших питань є оновлення матеріальної бази закладів освіти: це  інформатизація та забезпечення закладів освіти сучасною комп'ютерною технікою, наочністю, іншими засобами навчання, що відповідають вимогам оновлених програм Міністерства освіти і науки України. Так, протягом звітного періоду здійснено придбання засобів наочності для навчальних кабінетів (хімія, біологія, математика). Протягом 2017 року здійснено закупівлю обладнання для харчоблоків: електром’ясорубки, пральні машини, холодильники.  Оновлено  технічні засоби навчання, придбано музичні центри, проектори, ноутбуки звукову апаратуру для проведення масових заходів,  комп’ютерні класи, інтерактивні дошки.  

    Вартість харчування у дошкільних навчальних закладах для дітей з груп раннього віку становить 18,0 грн., Фото без описудля основних садових груп 21,0 грн. Від плати за перебування в дошкільних навчальних закладах міста звільнені діти-сироти, діти, що перебувають під опікою, діти, батьки яких мають статус учасника АТО, діти з малозабезпечених сімей.
    Організовано роботу груп продовженого дня у Знам’янській ЗШ І-ІІІ ступенів №1 імені Т.Г.Шевченка, НВК «Знам’янська ЗШ І-ІІІ ступенів № 2-ліцей», НВК «Знам’янська ЗШ І-ІІІ ступенів № 3-гімназія», Знам’янській ЗШ І-ІІІ ступенів № 6.

   За кошти міського бюджету  у 2017 році організовано харчування учнів 1-4 класів та учнів таких категорій: діти-сироти, діти позбавлені батьківського піклування, діти з малозабезпечених сімей, діти, батьки яких є учасниками АТО.  Вартість харчування становить  12,00 грн. для всіх категорій  учнів у закладах  загальної  середньої  освіти.

    Відділом освіти у 2017 році забезпечено закупівлю дидактичних матеріалів для проведення корекційно - розвиткових занять з дітьми з особливими освітніми потребами за кошти державної субвенції (169,6 тис.грн.).

    За підсумками  зустрічі  директор школи Лядський  В.А.  подякував   міського голову за інформування  трудового колективу про роботу влади за 2017 рік,  та побажав і в майбутньому  продовжувати  плідно співпрацювати на благо територіальної громади нашого міста. Працівники закладу  подякували  С.І.Філіпенку   за виконанні  роботи по благоустрою міста  у 2017 році. 


Головний спеціаліст                                                                                                                                                           Н.Сич


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень