Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Відбулося чергове засідання виконавчого комітету

Дата: 03.09.2020 08:00
Кількість переглядів: 1982

   Під головуванням міського голови Філіпенка Сергія Івановича 31 серпня 2020 року пройшло чергове засідання виконавчого комітету, на розгляд якого було винесено 24  проєкти рішень. 

        Виконавчим комітетом прийняті рішення з питань соціального захисту дітей: надано дозволи на продаж та дарування житлових квартир, право користування якими належить малолітнім дітям  та визначено порядок участі батька у вихованні малолітньої дитини; надано одноразову допомогу трьом особам з числа дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, які досягли 18-річного віку.
        Прийняті рішення щодо постановки та зняття з квартирного обліку виконавчого комітету Знам’янської міської ради. 
Розглянуто електронні петиції та доручено управлінню містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства Знам’янської міської ради направити подання до фінансового управління  щодо виділення коштів для придбання елементів для скейтпарку та на поточний ремонт покриття спортивного майданчика, а також щодо виділення коштів на виготовлення проектно-кошторисної документації та виконання робіт по об’єкту: «Капітальний ремонт вулиці Привокзальної в м. Знам’янка Кіровоградської області».
 Рішенням виконавчого комітету затверджено мережу освітніх закладів на 2020/2021 навчальний рік. Кількість освітніх закладів у місті залишилась незмінною.  
Дошкільною освітою у 7 закладах дошкільної освіти буде охоплено 1058 дітей, що становить 52 групи, з них 14 груп раннього віку і 38 груп дошкільного віку.
Загальною середньою освітою у 6 закладах загальної середньої освіти буде охоплено 3342 учнів. Учнів 10-х, 11-х класів  буде охоплено профільним навчанням. Затверджено роботу 5 груп продовженого дня, у яких перебуватимуть 150 учнів початкових класів.
У закладах позашкільної освіти мережа залишилась незмінною. У  центрі дитячої та юнацької творчості передбачено роботу 75 груп для 1115 вихованців  за 8 напрямами позашкільної освіти: художньо-естетичний, вокально-хоровий, декоративно-прикладний, гуманітарний, науково-технічний, військово-патріотичний, туристсько-краєзнавчий, еколого-натуралістичний. 
У Знам’янській комплексній дитячо-юнацькій спортивній школі буде виховуватись 425 дітей у 33 групах за такими видами спорту: баскетбол, велоспорт, гандбол, легка атлетика, футбол, греко-римська боротьба.
          У зв’язку із внесенням змін до ч.10 ст.7 Закону України «Про забезпечення прав і свобод внутрішньо переміщених осіб» організовано безкоштовне харчування учнів у закладах загальної середньої освіти та вихованців у закладах дошкільної освіти з числа внутрішньо переміщених осіб та дітей (учнів, вихованців), які мають статус дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій і збройних конфліктів.
Затвердженно звіт про виконання перспективного плану роботи виконавчого комітету Знам’янської міської ради за  IІ квартал 2020 року.
Взято до відома звернення Знам’янського міського відокремленого підрозділу Всеукраїнської молодіжної громадської організації «Фундація регіональних ініціатив»,    ГО «Енергія молоді», Кіровоградської обласної МГО «Молодіжна Християнська Асоціація» щодо розширення арт-інсталяції «Віршована Алея» додатковими елементами, інсталяцією «Знам’янка історична», присвяченої  151-річниці м.Знам’янка.
Затверджено акт обстеження житлового будинку та господарсько-побутових будівель м. Знам'янка від 15 червня 2020 року.
Розглянуто заяву ФОП та надано дозволи на розміщення зовнішньої реклами у вигляді рекламних конструкцій, типу холдер, розмірами 2000 х 750 мм на опорах ліній  електропередач по вул. Віктора Голого, біля житлового будинку №5 у м. Знам’янка, біля будинку "Укрпошти" по вул.  Михайла Грушевського, 24  у м. Знам'янка та біля житлового будинку № 9  по вул. Михайла Грушевського  у м. Знам'янка  та  білборду,  навпроти пам'ятного технічного знаку "Танк Т-34" у м. Знам'янка.
    Розглянуто заяву та надано дозвіл на реконструкцію нежитлової будівлі для розміщення житлових приміщень, без зміни зовнішніх геометричних розмірів фундаментів будівлі у плані та без порушення несучих конструкцій.
Розглянуто заяву та присвоєно окрему адресу житловому будинку по                      вул. Чумацький Шлях, 30 у м. Знам'янка.
Розглянуто заяву голови СФГ «МАГНАТ» та надано дозвіл на встановлення комплексу тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності. 
          Погоджено розмір щомісячної плати за навчання  в дитячій музичній школі                    ім. М. В. Лисенка у залежності від обраного фаху навчання, на рівні 2019/2020 навчального року, а саме:
• для учнів  відділу фортепіано та концертмейстерства – 90  гривень;
• для учнів  відділу народних та оркестрових інструментів  (клас гітари) – 90 гривень;
• для учнів вокально-хорового відділу (клас сольного співу) - 80  гривень;
• для учнів  відділу народних та оркестрових інструментів  (класи: домри, скрипки, баяну, акордеону, сопілки, духових та ударних інструментів) – 80 гривень.
           З метою  відведення  місць  для   розміщення   матеріалів  передвиборної   агітації   під час проведення чергових місцевих виборів 25 жовтня 2020 року відведено на території      м. Знам’янка, під час проведення чергових місцевих виборів 25 жовтня 2020 року, наступні місця для розміщення матеріалів передвиборної агітації, передбаченої Виборчим кодексом України, Законом України від 16 липня 2020 року №805-ІХ «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо вдосконалення виборчого законодавства»:   
-    стенд по вул. Михайла Грушевського  біля  входу в міський парк відпочинку;
-    стенд на Привокзальній площі при вході на центральну алею;
-    стенд на автобусній зупинці по вул. Михайла Грушевського (біля КДЮСШ);
-    стенд біля міського Палацу культури по вул. Михайла Грушевського;
-    стенд на автобусній зупинці „Пождепо” (біля житлового будинку №75 по                  вул. Віктора Голого);
-    стенд біля колишнього кінотеатру „Україна”;
-    стенд по вул. Героїв Чорнобиля у районі КП «Знам’янська обласна бальнеологічна лікарня».
         На виконання Указу Президента України від 16 січня 2020 року № 13/2020 „Про звільнення в запас військовослужбовців строкової служби, строки проведення чергових призовів та чергові призови громадян України на строкову військову службу у 2020 році” рішенням виконавчого комітету затверджено основний та резервний склад міської призовної комісії для проведення призову громадян на строкову військову службу восени 2020 року  та прийнято рішення щодо призову на строкову військову службу до Збройних Сил України та інших військових формувань України у жовтні - грудні 2020 року громадян чоловічої статі, придатних за станом здоров’я до військової служби в мирний час, яким до дня відправлення у військові частини виповнилось 18 років, та старших осіб, які не досягли 27-річного віку і не мають права на звільнення або відстрочку від призову на строкову військову службу.
         Внесено зміни до рішення виконавчого комітету Знам’янської міської ради від     02 квітня 2020 року №79 «Про переведення Знам’янської міської ланки територіальної підсистеми єдиної державної системи цивільного захисту Кіровоградської області у режим надзвичайної ситуації». 
Заслухано стан виконання протокольних доручень виконавчого комітету.


Відділ загальний, контролю та роботи із зверненнями громадян


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень