Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Вшанували пам'ять загиблих захисників України

Дата: 31.08.2020 08:41
Кількість переглядів: 2841

Фото без опису29 серпня, відзначається День пам'яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність нашої держави.

З нагоди цієї дати у місті відбувся захід із вшанування пам’яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України

Керівництво міста, родини загиблих героїв, представники громадської організації «Знам'янська спілка ветеранів АТО», громадськість поклали квіти до Фото без описупам’ятного знаку «Героям, загиблим за свободу і незалежність України».

Учасники заходу вшанували хвилиною мовчання пам’ять захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України.

Фото без описуЦього ж дня відбулася зустріч міського голови Сергія Філіпенка з сім’ями загиблих у зоні АТО, учасників бойових дій. Очільник міста звернувся до присутніх  зі словами скорботи і  вдячності до подвигу полеглих героїв та вручив матеріальну допомогу кожній родині загиблого героя .

Фото без описуВічна пам’ять Героям!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень