Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Відбулося засідання постійної комісії міської ради з питань охорони здоров’я та соціального захисту населення

Дата: 27.08.2020 14:27
Кількість переглядів: 1627

Під головування  голови постійної комісії з питань охорони здоров’я та соціального захисту населення Володимира Мацка, за участі секретаря міської ради Наталії Клименко, відбулося засідання постійної комісії міської ради з питань охорони здоров’я та соціального захисту населення.

На засіданні відбулося обговорення проєктів рішень міської ради, що запропоновані, відповідно до розпорядження міського голови, для розгляду на дев’яносто третій сесії Знам’янської міської ради сьомого скликання.

Під час роботи комісій були детально розглянуті проєкти рішень, а саме: «Про внесення змін до рішення міської ради від 10 січня 2020 року №2325 «Про бюджет міста Знам’янки на 2020 рік» та «Про надання дозволу відділу освіти виконавчого комітету Знам’янської міської ради на передачу в оренду частини приміщення по вул.Героїв Крут,31».

Під час засідання комісії було обговорено й інші питання, що пропонуються до розгляду на пленарному засіданні 93 сесії міської ради та звернення громадян. За результатами роботи  надано висновки та рекомендації. 

У роботі комісій були присутні члени постійної комісії Володимир Мацко, Олег Тітарєв, Наталія Тишкевич, а також брали  участь: заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів – начальник фінансового управлінні Галина Лихота,  керуюча справами виконавчого комітету Ірина Ратушна, начальник управління МА та ЖКГ Микола Нікітін. 

Відділ забезпечення діяльності міської ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень