Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Відбулося засідання постійної комісії з питань бюджету та економічного розвитку міста

Дата: 25.08.2020 15:14
Кількість переглядів: 1404

Фото без описуЗ метою вивчення питань, які виносяться на розгляд 93 сесії міської ради під головуванням депутата міської ради, голови постійної депутатської комісії з питань бюджету ат економічного розвитку міста Нелі ДАНАСІЄНКО, за участі секретаря міської ради Наталії КЛИМЕНКО, заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів – начальника фінансового управління Галини ЛИХОТИ,  відбулося засідання постійної комісії з питань бюджету та економічного розвитку міста.

Депутати розглянули та винесли на розгляд сесії міської ради наступні проєкти рішень: «Про внесення змін до рішення міської ради  від 10 січня 2020 року №2325 «Про бюджет міста Знам’янки на 2020 рік» а саме: збільшення доходів бюджету на 905 320 грн.; внесення змін до видатків бюджету; «Про надання дозволу відділу освіти виконавчого комітету Знам’янської міської ради на передачу в оренду частини приміщення по вул.Героїв Крут,31».

У ході засідання постійна комісія заслухала «Звіт  про виконання міського бюджету за 1 півріччя 2020 року». За результатами Фото без описуроботи комісія рекомендувала включити до порядку денного дане питання та заслухати розпорядників коштів.

У роботі комісій були присутні члени постійної комісії Неля ДАНАСІЄНКО, Андрій МОРОЗ, Олег РУБАН, Олег АНТОНЕНКО, а також брали  участь депутат міської ради Костянтин ПАСТУХ, керуюча справами виконавчого комітету Ірина РАТУШНА, начальник управління МА та ЖКГ Микола НІКІТІН та начальник відділу освіти Людмила КЛИМЕНКО.

Відділ забезпечення діяльності міської ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень