Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Відбулося засідання міської постійно діючої комісії з питань розгляду звернень громадян

Дата: 19.08.2020 15:49
Кількість переглядів: 1621

Фото без опису19 серпня під головуванням першого заступника міського голови Валентини ЗАГОРОДНЬОЇ відбулося засідання міської постійно діючої комісії з питань розгляду звернень громадян. Робота із зверненнями громадян залишається на постійному контролі керівництва і спрямовується на вдосконалення форм та методів цієї роботи задля надання більш якісних послуг жителям міста.

 

На засіданні заслухано інформацію щодо стану організації діловодства та виконання документів у територіальному центрі соціального обслуговування (надання соціальних послуг) м. Знам’янка.Фото без опису

На виконання протокольних доручень: виконавчого комітету Знам’янської міської ради  від 09.07.2020, та засідання міської постійно діючої комісії з питань розгляду звернень громадян від 21.07.2020, здійснено повторну перевірку ведення діловодства згідно з Інструкцією з діловодства, затвердженою Постановою Кабінету Міністрів України від 14.04.1997р. №348 (зі змінами), стану виконання Закону України «Про звернення громадян», та виконавської дисципліни в територіальному центрі соціального обслуговування (надання соціальних послуг) м. Знам’янка.  Недоліки виявлені при попередніх перевірках виправлені, робота ведеться на задовільному рівні.

За результатами засідання надано доручення  відділу загальному, контролю та роботи із зверненнями громадян (нач. Олена ГРИГОР’ЄВА) проінформувати на засіданні виконавчого комітету Знам’янської міської ради.

 

 

Відділ загальний, контролю та роботи із зверненнями громадян

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень