Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Здійснено перевірку 25 суб’єктів підприємницької діяльності

Дата: 05.08.2020 10:13
Кількість переглядів: 1783

Фото без описуРозпорядженням керівника робіт з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації на території міста Знам’янки від 02.07.2020р. №17 створено робочу групу по здійсненню контролю за виконанням протиепідемічних заходів юридичними та фізичними особами на території міста Знам’янки, до складу якої включено представників виконавчого комітету Знам’янської міської ради, Знам’янського відділу поліції ГУНП України в Кіровограсдькій області та Знам’янського районного управління ГУ Держпродспоживслужби в Кіровоградській області.

Протягом липня робочою групою здійснено перевірку 25 суб’єктів підприємницької діяльності.

На 3 осіб – підприємців, які порушують правила торгівлі, складено адміністративні протоколи за статтею 155 КУпАП. На 5 осіб – підприємців Держпродспоживслужбою складено протоколи за порушення карантинних вимог та направлено до суду. В одному закладі торгівлі виявлено незаконну підприємницьку діяльність, матеріали направлено до Знам’янського відділу поліції.

В інших суб’єктів підприємницької діяльності виявлено такі основні  порушення: скринінг температури тіла перед початком роботи не проводиться, а саме відсутній термометр; продавець на робочому місця знаходиться без маски;  на вході до закладу торгівлі не організовано місця для обробки рук спиртовмісними антисептиками; відсутні паперові рушники та рідке мило; відсутній дезінфікуючий засіб для дезінфекції приміщень та поверхонь; відсутні контейнери з кришками та одноразовими поліетиленовими пакетами для використаних ЗІЗ, біля місця потенційного скупчення людей не нанесено маркування для перебування в черзі з дотриманням дистанції між клієнтами не менше 1,5 м. Адміністрації закладів надано пропозиції, щодо усунення невідповідностей.
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень