Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Спортивні заходи до Дня міста

Дата: 03.08.2020 16:32
Кількість переглядів: 1843

Фото без описуЯк завжди, спортсмени Знам`янки зустрічали День міста своїми досягненнями та перемогами. У суботу, напередодні свята у спортивному залі КДЮСШ змагалися ветерани гандболу. До нас на свято завітали команди з Олександрії, Кам’янського та Гребінки.

На полі вирувала атмосфера справжнього спортивного видовища, напруженість, велика кількість гострих моментів і, в той же час, доброзичливе ставлення до суперників. Ігри проходили начебто на Фото без описуодному подиху. У запеклій грі Знам’янчани проявили гостинність та  вибороли ІІ місце, поступивши  перемогу ГК «Гребінка».

Гості подякували міському голові Сергію Філіпенку за підтримку та популяризацію спорту.

Як завжди, змагалися інтелектуали! У п’ятницю відбувся турнір з шашок серед залізничників у якому брали участь 7 структурних підрозділів. У турнірі визначилися переможці:

І-ша дошка
І місце – Микола Науменко;
ІІ місце – Олександр Ноздра;
ІІІ місце – Іван Дімітрієв.

Фото без описуІІ-га дошка 
І місце – Андрій Гречаний (Долинська);
ІІ місце – Руслан Охабенко (Помічна);
ІІІ місце – Юрій Борзенко.

Безпосередньо у День міста у шаховому клубі «Біла тура» виборювали перемогу 14 шахістів. Приємно зауважити, що юні шахісти грають вже нарівні з дорослими. Призові місця розподілилися наступним чином:
І місце – Олександр Бойко;
ІІ місце – Максим Ковальчук;
ІІІ місце – Сергій Харченко. 

Окремою подією святкового вечора стала товариська зустріч з футболу Фото без описуна Кубок міського голови. На полі зустрілися в переважній більшості знам’янчани, котрі розділилися на дві команди. Одну з команд підтримав своєю грою особисто міський голова Сергій Філіпенко, який доречи забив гола суперникам.

Переможці нагороджені кубками, медалями та грамотами виконавчого Фото без описукомітету Знам’янської міської ради та залізничної профспілки.

Тож День міста запам’ятається ще й спортивними досягненнями, перемогами, призами!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень