Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Бібліотечні подарунки до Дня міста

Дата: 03.08.2020 14:58
Кількість переглядів: 1202

Фото без описуУ кожного міста є свій особливий дух, загальний настрій і атмосфера. У Знам’янці, яка святкує свою 151-річницю, теж є свої особливості. Їй і присвячені святкові заходи, які традиційно проводяться у бібліотеках до Дня народження міста.

Знам’янська міська бібліотека – філія №3  до свята рідного міста підготувала книжковий привал «Література про рідний край», що знайомить з книгами місцевих авторів про історію, розвиток та становлення міста.

Відвідувачі з цікавістю гортали книги письменників-земляків Анатолія Загравенка, Олександра Рябошапки та знайомилися з іншою краєзнавчою літературою. Учасники заходу збагатилися новими цікавими фактами   з історії малої Батьківщини. Цього ж дня провели  і   краєзнавчу лото-вікторина «Чи знаєте ви рідне місто», під час якої бібліотекарі більш детально доповнювали Фото без описувідповіді присутніх.

Діти з цікавістю дізнались про історію виникнення Знам’янки, про архітектурні пам’ятки, відомих особистостей, наших земляків та гостей міста, прослухали цікаві легенди та перекази. А для активних користувачів Інтернет-мереж бібліотекарі запропонували онлайн- вікторину, з якою можна ознайомитися за посиланням  https://youtu.be/O8XghPnqErc

На закінчення зустрічі бібліотекарі  привітали  присутніх зі святом, побажали здоров’я і щастя, добра і радості, мирного неба над головою й завжди любити своє місто, свою малу Батьківщину, та вручили на згадку присутнім невеличкі  подарунки.
Відділ культури і туризму


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень