Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Шановні знам’янчани та гості міста!

Дата: 02.08.2020 09:34
Кількість переглядів: 1146

Фото без описуЩиро, від усього серця, яке сповнене гордості  за наше місто і поваги до вас, – вітаю усіх із Днем нашого міста! День міста – завжди хвилююча подія для всіх його мешканців. Це свято улюблене і шановане всіма знам’янчанами. 

Разом з тим, це величне свято є даниною пам’яті наших предків, які упродовж століть будували рідне місто і заповіли берегти його та зміцнювати своєю працею. 

Вітаю представників старшого покоління, мудрих наставників, тих, хто пройшов і війну, і голод, і розруху, але не зломився, не втратив віри, а продемонстрував приклад безкорисного служіння малій батьківщині, змінюючи своєю працею кожен день життя на краще. 

Вітаю також молоде покоління, яке буде визначати долю нашого рідного міста в майбутньому. 

Ми звикли святкувати день народження нашого міста з концертами, розвагами, атракціонами і масовими гуляннями, але, на жаль карантин, спричинений коронавірусом, вніс свої корективи.       

Нехай Бог благословить наше місто і надсилає всім нам міцне здоров’я, благополуччя, родинну злагоду й багато успіхів на життєвих шляхах.

Впевнений, що лише згуртовано, лише разом виконаємо все задумане, всі тимчасові негаразди подолаємо та досягнемо всіх мрій!        


Від чистого серця прийміть вітання з Днем міста! Всім знам’янчанам бажаю щасливого свята. 
Нехай із кожним роком розквітає наше рідне місто! 

З повагою,

міський голова                                                                                 Сергій ФІЛІПЕНКО


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень