Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Відбулося засідання місцевої комісії для підготовки пропозицій та прийняття рішень щодо використання у 2020 році субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам

Дата: 22.07.2020 15:00
Кількість переглядів: 1566

Фото без опису22 липня 2020 року під головуванням першого заступника міського голови Валентини ЗАГОРОДНЬОЇ відбулося засідання місцевої комісії для підготовки пропозицій та прийняття рішень щодо використання у 2020 році субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на проектні, будівель-ремонтні роботи, придбання житла та приміщень для розвитку сімейних та інших форм виховання, наближених до сімейних, та забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа. На порядку денному розглядалися наступні питання:

·    Про організацію роботи в місті щодо використання у 2020 році коштів субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на проектні, будівельно-ремонтні роботи, придбання житла та приміщень для розвитку сімейних та інших форм виховання, наближених до сімейних, та забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа, відповідно до Порядку та умов затверджених постановою Кабінету Міністрів України від 15 листопада 2017 р. № 877 (в редакції постанови Кабінету Міністрів України від 01 червня 2020 р. № 515).

·    Про взаємодію структурних підрозділів виконавчого комітету в процесі організації виконання вищезазначеної постанови КМУ.
·    Про визначення напряму спрямування субвенції відповідно до пункту 4 Порядку та умов, затверджених ПКМУ від 15.11.2017 року № 877 (в редакції постанови Кабінету Міністрів України від 01 червня 2020 р. № 515).

·    Про затвердження списку дітей вищезазначених категорій, які перебувають на квартирному обліку, для  спрямування коштів державної субвенції за визначеним напрямом.

Фото без опису·    Про обрахування орієнтовної потреби у коштах на реалізацію вищезазначених заходів.

За підсумками проведеного засідання визначено, що:
-    основним напрямом спрямування субвенції - є виплата грошової компенсації за належні для отримання житлові приміщення для категорійних дітей;

-    затверджено список дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа, що перебувають на квартирному обліку при виконавчому комітеті Знам'янської міської ради, для виплати грошової компенсації у кількості 52 особи;

-    визначено та затверджено загальну орієнтовну потребу в коштах для виплати грошової компенсації у розмірі 17 754 568,00 грн. (сімнадцять мільйонів сімсот п’ятдесят чотири тисячі п’ятсот шістдесят вісім грн. 00 коп.)  з розрахунку на одну особу в сумі  341 434,00 грн. (триста сорок одна тисяча чотириста тридцять чотири грн. 00 коп );

-    надано доручення структурним підрозділам виконавчого комітету та визначено подальші напрями роботи місцевої комісії.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень