Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Відбулося засідання постійної комісії з питань депутатської діяльності, регламенту, етики та гласності

Дата: 21.07.2020 15:19
Кількість переглядів: 1415

Під головуванням голови постійної комісії з питань депутатської діяльності, регламенту, етики та гласності Надії Коленченко,  за участі секретаря міської ради Наталії Клименко, відбулося засідання зазначеної постійної комісії.

Присутні члени комісій розглянули питання, що винесені на розгляд сесії міської ради (крім питань регулювання земельних відносин).

Під час обговорення проєктів рішень міської ради щодо оренди майна комунальної власності, а саме: приміщень, що перебувають на балансі КНП «Знам’янська  міська  лікарня  імені А.В. Лисенка» Знам’янської міської ради депутатами було піднято питання термінів проведення реконструкції приймального відділення, їх початку та завершення. 

Щодо повноважень Знам’янського міськрайонного відділу філії Державної установи «Центр пробації» в Кіровоградській області, підпорядкування та фінансування установи присутнім депутатам надав роз’яснення начальник юридичного відділу Юрій Данільченко.

Про необхідність затвердження назви провулку Максима Залізняка (Лазо) в місті Знам’янка Кіровоградської області інформував в.о. начальника відділу архітектури та містобудування Олександр Мостовий. Проєкт рішення з даного питання було підготовлено з метою здійснення реєстрації в Державному реєстрі речових прав на нерухоме майно об’єкта нерухомого майна земельної ділянки, що розташоване на вулиці Максима Залізняка та враховуючи Порядок ведення словників Державного реєстру речових прав на нерухоме майно, затвердженого наказом Міністерства юстиції України від 06.07.2012 року №1014/5.

За результатами роботи постійної комісії, депутати рекомендували винести на розгляд міської ради питання: внесення змін до міського бюджету та питання перерахування залишків коштів з рахунків спеціального фонду, що втратили бюджетне призначення, до загального фонду бюджету м. Знам’янка; затвердження  переліку  об’єктів  комунальної  власності  територіальної громади м. Знам’янка,  що підлягають  приватизації у 2020  році; звіт постійної комісії з питань охорони здоров’я та соціального захисту населення за 2019 рік та інші.

За результатами роботи членами комісії надано висновки та рекомендації щодо змісту інших питань порядку денного.

У роботі комісії брали участь: депутати міської ради Н.Коленченко, Л.Семиніна, О.Куцов – члени постійної комісії з питань депутатської діяльності, регламенту, етики та гласності, перший заступник міського голови В.Загородня, керуюча справами (секретар) виконавчого комітету І.Ратушна, в.о. директора КНП «Знам’янська міська лікарня ім. А.В.Лисенка» Знам’янської міської ради П.Іванов, начальники та спеціалісти структурних підрозділів апарату Знам’янської міської ради та її виконавчого комітету, виконавчих органів міської ради.

З ходом проведення комісії (проводилася он-лайн трансляція) кожен має змогу ознайомитися на сайті міської ради в пункті меню «Міська рада».

Відділ забезпечення діяльності  міської ради     


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень