Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Відбулося засідання постійної комісії з питань житлово-комунального господарства та охорони навколишнього природного середовища

Дата: 20.07.2020 13:58
Кількість переглядів: 1201

Фото без описуПід головуванням заступника голови постійної комісії з питань житлово-комунального господарства та охорони навколишнього природного середовища Олександра Озеряного,  за участі секретаря міської ради Наталії Клименко відбулося засідання зазначеної постійної комісії. Присутні члени комісії розглянули питання, що винесені на розгляд 92 сесії міської ради ( крім питань регулювання земельних відносин). 

На початку засідання депутати розглянули звернення громадян, що надійшли на адресу комісії, як письмові, так  і усні, а також заслухали думку заявників щодо піднятих ними питань.

Під час розгляду результатів фінансово-господарської діяльності комунальних підприємств міста за 2019 рік, було обговорено необхідність вирішення питання перенесення торгівлі з алеї по вул. Михайла Грушевського,22 на територію дільниці «Ринок» КП «Знам’янський ККП», а також відкриття громадянами, що здійснюють торгівлю, приватного підприємництва.

За результатами роботи постійної комісії, депутати рекомендували винести на розгляд міської ради питання: внесення змін до міського бюджету та питання перерахування залишків коштів з рахунків спеціального фонду, що втратили бюджетне призначення, до загального фонду бюджету м. Знам’янка; оренди майна комунальної власності, а саме: приміщень, що перебувають на балансі КНП «Знам’янська Фото без описуміська  лікарня  імені А.В. Лисенка» Знам’янської міської ради; затвердження  переліку  об’єктів  комунальної  власності  територіальної громади м. Знам’янка,  що  підлягають  приватизації у 2020  році; затвердження Програми профілактики рецидивної злочинності та правопорушень у м. Знам’янка на 2021-2023 роки; звіт постійної комісії з питань охорони здоров’я та соціального захисту населення за 2019 рік.

За результатами роботи членами комісії надано висновки та рекомендації.

У роботі комісії брали участь: депутати міської ради О.Озеряний, К.Пастух – члени постійної комісії з питань житлово-комунального господарства та охорони навколишнього природного середовища, Н.Данасієнко, О.Антоненко – члени постійної комісії з питань бюджету та економічного розвитку міста, керуюча справами (секретар) виконавчого комітету І.Ратушна, керівник КП «Знам’янський ККП» О.Чернявський, в.о. директора КНП «Знам’янська міська лікарня ім. А.В.Лисенка» П.Іванов, начальники та спеціалісти структурних підрозділів апарату Знам’янської міської ради та її виконавчого комітету, виконавчих органів міської ради, представники органів самоорганізації населення, мешканці міста.

З ходом проведення комісії (проводилася он-лайн трансляція) кожен має змогу ознайомитися на сайті міської ради в пункті меню «Міська рада».

Відділ забезпечення діяльності 
міської ради     


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень