Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Відбулося підсумкове засідання комісії з проведення щорічного міського огляду-конкурсу на звання "Краща вулиця", "Кращий багатоповерховий будинок","Краще ОСББ", "Кращий житловий будинок та присадибна ділянка приватного сектору" у 2020 році

Дата: 17.07.2020 14:19
Кількість переглядів: 1435

Фото без опису17 липня 2020 року, під головуванням секретаря міської ради Наталії Клименко, відбулося підсумкове засідання комісії з проведення щорічного міського огляду-конкурсу на звання ""Краща вулиця", "Кращий багатоповерховий будинок","Краще  об'єднання співвласників багатоквартирного будинку", "Кращий житловий будинок та присадибна ділянка приватного сектору" ( далі – Конкурс) у 2020 році.

На початку засідання секретар міської ради повідомила, що у 2020 році, вищезазначений Конкурс проводиться, але засідання комісії, як ті, що відбуваються в залі засідань міської ради, так і виїзні, проводяться з дотриманням карантинних обмежень.

Присутні члени комісії ознайомилися з інформаційними матеріалами та з фото презентацією учасників огляду-конкурсу; фотоматеріалами, що надані конкурсантами, як в паперовому так і в електронному вигляді, а також з інформацією щодо виконаних робіт, проведених учасниками, у тому числі, за період участі у конкурсі. 

Розглянуто уточнену інформацію КП «Знам’янський ККП» щодо учасників міського огляду-конкурсу на звання «Краща вулиця», «Кращий багатоповерховий будинок», «Краще об’єднання співвласників багатоквартирного будинку», «Кращий житловий будинок та присадибна ділянка приватного сектору» ( дані по ОСББ щодо відсутності заборгованості перед КП, дані щодо кількості квартир в будинках комунальної форми власності та в ОСББ тощо).

Обговорили результати об’їздів учасників міського огляду-конкурсу на звання «Краща вулиця», «Кращий багатоповерховий будинок», «Краще об’єднання співвласників багатоквартирного будинку», «Кращий житловий будинок та присадибна ділянка приватного сектору», проведених членами комісії 14-15 липня 2020 року.

Оцінювання учасників проводилося таємним голосуванням шляхом заповнення бюлетенів. Затвердження результатів таємного голосування  - відкритим голосуванням.

Фото без описуПісля проведення підрахунку голосів та оформлення результатів голосувань, підготовлено узагальнену інформацію:

Результати проведення міського огляду-конкурсу на звання «Краща вулиця», «Кращий багатоповерховий будинок», «Краще об'єднання співвласників багатоквартирного будинку», «Кращий житловий будинок та присадибна ділянка приватного сектору»  у 2020 році

Номінація «Краща вулиця»
І місце – вулиця Осипенко
ІІ місце  - вулиця Козацька
ІІІ місце – вулиця Переможців

Номінація «Кращий багатоповерховий будинок»
І місце – житловий будинок №35 по вул. Дмитрівській
ІІ місце  - житловий будинок №7 по вул. Станційній
ІІІ місце – житловий будинок №18 по вул. Привокзальній

Номінація «Краще об'єднання співвласників багатоквартирного будинку»
І місце –  ОСББ «Парковий – 9» по вул. Михайла Грушевського,9
ІІ місце – ОСББ «Зелений двір – 9» по вул. Гагаріна,9
ІІІ місце – ОСББ «Чайковського 30» по вул. Чайковського,30
    
За результатами роботи комісії, прийнято рішення: винести на розгляд виконавчого комітету проєкт рішення «Про затвердження результатів міського огляду - конкурсу на звання «Краща вулиця», «Кращий багатоповерховий будинок», «Краще об'єднання співвласників багатоквартирного будинку» ,«Кращий житловий будинок та присадибна ділянка приватного сектору» у 2020 році».

Нагородження сертифікатами та пам’ятними подарунками переможців та призерів міського огляду - конкурсу запропоновано провести під час організації міських заходів, пов’язаних з відзначенням Дня міста у 2020 році з дотриманням умов карантину.
Управлінню містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства Знам’янської міської ради (нач. Микола НІКІТІН) здійснити фінансування робіт переможцям та призерам міського огляду-конкурсу  на звання: «Краща вулиця», «Кращий багатоповерховий будинок» та «Краще об'єднання співвласників багатоквартирного будинку» в кожній номінації в сумі: І місце – 40,0 тис. грн.; ІІ місце – 30,0 тис. грн.;  ІІІ місце – 20,0 тис. грн.  

Визначення виконавців та видів робіт відбувається за погодженням із представниками переможців та призерів.

Матеріали учасників

Секретар комісії з проведення Конкурсу
Наталія Біліченко


 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень