Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Огляд учасників щорічного міського огляду-конкурсу в номінації «Краща вулиця»

Дата: 14.07.2020 15:31
Кількість переглядів: 1388

Фото без опису14 липня 2020 року, секретар міської ради Наталія Клименко та начальник відділу забезпечення діяльності міської ради Наталія Біліченко здійснили огляд учасників щорічного  міського огляду-конкурсу  в номінації «Краща вулиця», а саме вулиць: Осипенка (голова квартального комітету – Петро Швайка), В’ячеслава Чорновола, Переможців, Козацької ( голова квартального комітету – Богдан Кубіцький). Напередодні,  аналіз дотримання вулицями-конкурсантами вимог положення на звання "Краща вулиця", "Кращий багатоповерховий Фото без описубудинок","Краще об'єднання співвласників багатоквартирного будинку", "Кращий житловий будинок та присадибна ділянка приватного сектору" було проведено в.о. начальника відділу архітектури та містобудування  Олександром Мостовим та головним спеціалістом з питань екології та благоустрою міста Василем Безаєм.

Критерії оцінювання на присвоєння звання в кожній номінації визначені рішенням виконавчого комітету Про організацію міського огляду-конкурсу на Фото без описузвання "Краща вулиця", "Кращий багатоповерховий будинок","Краще об'єднання співвласників багатоквартирного будинку", "Кращий житловий будинок та присадибна ділянка приватного сектору" від 23.11.16 №327 ( зі змінами та доповненнями).
Так, в номінації «Краща вулиця»  оцінюється:

-    наявність табличок з назвою вулиці та номерів будинків;
-    озеленення вулиці (квітники, клумби, декоративні кущі, дерева на прибудинкових територіях);
-    естетичний стан фасадів будинків та огорож, відповідність червоній лінії забудови;
-    належний санітарний стан прибудинкових територій (відсутність будівельних Фото без описуматеріалів, бур'янів);
-    стан укладання договорів на вивіз твердих побутових відходів ( інформацію отримано від КП «Знам’янський ККП»);
-    відсутність стихійних звалищ;
-  збереження мереж зовнішнього освітлення (відсутність дерев в охоронній зоні ліній електропередач, участь мешканців вулиці в утриманні мереж зовнішнього освітлення);
-  відсутність письмових скарг до виконавчого комітету Знам’янської міської ради, УМА та ЖКГ Знам’янської міської ради щодо спалювання сміття; відсутність складених адміністративних проколів з даного питання.

Зокрема, під час огляду, членами конкурсної комісії відмічено відсутність стихійних сміттєзвалищ на вулицях-учасниках. Не виявлено порушень червоних ліній забудов. У той же час спостерігається низька кількість укладених договорів на вивіз твердих побутових відходів, незначна кількість Фото без описудерев в охоронній зоні ліній електропередач, наявність на прилеглих територіях будинків будівельних матеріалів.

Узагальнення інформації щодо учасників міського огляду-конкурсу в номінації "Краща вулиця" відбудеться під час підведення підсумків та визначення переможців і призерів міського огляду-конкурсу на звання "Краща вулиця", "Кращий багатоповерховий будинок","Краще об'єднання співвласників багатоквартирного будинку", "Кращий житловий будинок та присадибна ділянка приватного сектору".

Секретар комісії з проведення Конкурсу
Наталія Біліченко


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень