Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Відбулась нарада щодо підготовки об’єктів житлового фонду міста до роботи в осінньо-зимовий період

Дата: 14.07.2020 15:21
Кількість переглядів: 1675

В залі засідань виконавчого комітету Знам’янської міської ради, з метою якісної підготовки підприємств житлово-комунального господарства, об’єктів соціальної сфери району до стабільної роботи в осінньо-зимовий період 2020-2021 року, проведено робочу нараду під головуванням міського голови Філіпенка Сергія Івановича.

На робочій нараді були присутні керівники структурних підрозділів виконавчого комітету Знам’янської міської ради, підприємств, організацій та установ міста.

Очільник міста зазначив, що роботу з підготовки об’єктів житлового фонду, закладів, організацій, установ бюджетної сфери до опалювального сезону 2020-2021 років необхідно продовжувати. Також Сергій Іванович відмітив, що порядок підготовки об’єктів до наступного опалювального сезону залишається таким, як у попередні роки. 

У ході наради обговорювалися проблемні питання та шляхи їх вирішення щодо основних умов підписання акту стану готовності установ, організацій, закладів в опалювальний період; щодо забезпечення та дотримання Правил пожежної безпеки в Україні під час експлуатації котельних; щодо готовності об’єктів житлово-комунального господарства та соціальної сфери міста до роботи в осінньо-зимовий період 2020-2021 років.

Крім того міський голова акцентував увагу присутніх увагу щодо своєчасного та ефективного використання коштів з бюджету.

В ході наради з вищезазначених питань були заслухані керівники відповідних структурних підрозділів. Крім того, надано доручення з вирішення актуальних  проблемних питань щодо підготовки об’єктів житлово-комунального господарства та соціальної сфери міста до нового опалювального сезону 2020/2021 року.

Наприкінці наради міський голова наголосив, що питання стану підготовки об’єктів соціальної сфери та житлово-комунального господарства до роботи в осінньо-зимовий постійно перебуває на його особистому контролі.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень