Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Чергове засідання виконавчого комітету Знам’янської міської ради

Дата: 14.07.2020 13:41
Кількість переглядів: 1255

Фото без описуПід головуванням міського голови Філіпенка Сергія Івановича 09 липня 2020 року пройшло чергове засідання виконавчого комітету, на розгляд якого було винесено та затверджено 9 проєктів рішень. 

Виконавчим комітетом прийнято два рішення щодо надання дозволу на дарування житлових будинків, право користування яким належить малолітнім дітям, надано службову квартиру військовослужбовцю військової частини. 

На виконання доручення членів виконавчого комітету, враховуючи пропозиції директора ПП «Орбіта» Анкудінова О.О. та фізичних осіб-підприємців Постики С.М. та Цигульського М.В., рішенням виконавчого комітету затверджено зміни до розкладу руху автобусів на міських автобусних маршрутах загального користування, а саме: збільшено кількість рейсів на міських автобусних маршрутах загального користування м. Знам’янка на період дії карантину. Відділу економічного розвитку, промисловості, інфраструктури та торгівлі доручено оприлюднити зміни до розкладу руху автобусів на офіційному сайті Знам’янської міської ради та в газеті «Знам’янські вісті».

Фото без описуЗаслухано проєкт рішення про стан розгляду звернень громадян, що надійшли до виконавчого комітету Знам’янської міської ради за І півріччя 2020 року. Були надані протокольні доручення. 

Розглянуто інформацію про хід виконання у 2019 році Програми зайнятості населення м. Знам’янки Кіровоградської області на 2018-2020 роки. 

Затверджено список осіб для виконання безоплатного ремонту житла, до якого включено дружину померлого ветерана війни.
Внесено зміни до рішення виконавчого комітету від 27.12.2019р. №309 "Про затвердження плану-графіку відстеження результативності дії діючих регуляторних актів-рішень виконавчого комітету та Знам’янської міської ради на 2020 рік».

Виконавчим комітетом прийнято рішення «Про визнання таким, що втратило чинність рішення виконавчого комітету від 31 жовтня 2007 року №373 «Про надання у тимчасове використання ПП «Олександрійська ліфтова компанія» приміщень колясочних, розташованих у першому, другому та четвертому під’їздах та приміщень шкафів, розташованих у другому та четвертому під’їздах житлового будинку по 
вул. Луначарського, 34».

Відділ загальний, контролю та роботи із зверненнями громадян


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень