Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Відбулося засідання комісії з проведення щорічного міського огляду-конкурсу на звання "Краща вулиця", "Кращий багатоповерховий будинок","Краще ОСББ", "Кращий житловий будинок та присадибна ділянка приватного сектору"

Дата: 10.07.2020 15:48
Кількість переглядів: 1438

Фото без описуПід головуванням секретаря міської ради Наталії Клименко, відбулося чергове засідання комісії з проведення щорічного  міського огляду-конкурсу на звання ""Краща вулиця", "Кращий багатоповерховий будинок","Краще  об'єднання співвласників багатоквартирного будинку", "Кращий житловий будинок та присадибна ділянка приватного сектору" ( далі – Конкурс).

На початку засідання секретар міської ради повідомила, що у 2020 році, вищезазначений Конкурс проводиться, але засідання комісії, як ті, що відбуваються в залі засідань міської ради, так і виїзні, проводяться з дотриманням карантинних обмежень.

Секретар комісії з проведення Конкурсу Наталія Біліченко проінформувала присутніх, що відповідно до умов проведення Конкурсу, до 15 березня 2020 року прийнято 18 заяв на участь в огляді-конкурсі, а саме:

4 заяви на участь в номінації «Краща вулиця». Це вулиці: Козацька, Вячеслава Чорновола, Переможців, Осипенко;

6 заяв на участь в номінації «Кращий багатоповерховий будинок». Це житлові будинки: №11 по вул. Партизанській, №1 по вул. Некрасова, №7 по вул. Станційній, №38 по вул. Маяковського, №18 по вул. Привокзальній, №35 по вул. Дмитрівській;

8 заяв на участь в номінації на звання «Краще об’єднання співвласників багатоквартирного будинку». Це ОСББ: «Світанок-Знам’янка», по вул. Гагаріна, 8; «Кактус», по вул. Ігоря Сікорського,33; «Зелений двір – 9» по вул. Гагаріна,9; «Парковий – 9» по вул. Михайла Грушевського,9; «Співоче» по вул. Привокзальній,9; «Чайковського 30» по вул. Чайковського,30; «Чорнолісся» по вул. Братів Лисенків,6/8; «Яблунька» по вул. Скирди,20. У номінації «Кращий житловий будинок та присадибна ділянка приватного сектору» заяв не надійшло.

До 05.06.2020 року конкурсантами подано інформацію та фотоматеріали про роботи що ними виконані. Усі кандидати на участь не були переможцями 2017-2018 р.р. та 2018-2019 р.р. і тому мають право бути учасниками Конкурсу 2019-2020 р.р.

Членам комісії надано узагальнюючу інформацію КП «Знам’янський ККП» щодо учасників міського огляду-конкурсу та відповідності критеріям, що визначені Положенням про його проведення.

За результатами роботи комісії, прийнято рішення:

допустити до фінальної частини щорічного міського огляду-конкурсу на звання «Краща вулиця», «Кращий багатоповерховий будинок», «Краще об’єднання співвласників багатоквартирного будинку», «Кращий житловий будинок та присадибна ділянка приватного сектору» усіх 18 учасників;

затвердити форми Бюлетеня голосування по визначенню переможців та призерів міського огляду-конкурсу на звання «Краща вулиця», «Кращий багатоповерховий будинок», «Краще об’єднання співвласників багатоквартирного будинку», «Кращий житловий будинок та присадибна ділянка приватного сектору»;

визначити 14 та 15 липня 2020 року датами проведення візуального огляду з виїздом на місце до всіх учасників ( по кожній категорії учасників комісією делеговано  для огляду по 3-4 представники).

Секретар комісії з проведення Конкурсу
Наталія БІЛІЧЕНКО


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень