Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Прекрасний подарунок для талановитої молоді! 

Дата: 03.07.2020 15:42
Кількість переглядів: 1648

Фото без описуХочемо поділитися приємною новиною. Погодившись  на пропозицію директора Кропивницького музею ім. К.Шимановського Полячка Олександра Івановича, директор Знам’янської ДМШ ім. М.В. Лисенка  Івасенко С.В. прийняв участь у проекті від агенції культурного менеджменту PORT та виграв один із лотів.  

Працівники цієї агенції створюють культурні проекти, взаємодіють між  бізнесом та мистецтвом, займаються кураторством та експертизою в сфері культури. 

Придбавши подарунки, у створеному агенцією «Супермаркеті культури», благодійному магазині Porе Agency, можна підтримати культурну індустрію.  

Фото без описуОдним із лотів цього магазину, є персональний урок з вокалу від народної артистки України, переможниці  пісенного конкурсу «Євробачення 2016» Джамали.   

Співачка  займається благодійністю не просто так. Іі мета – допомогти регіональним музичним школам, щоб  діти, які там вчаться , отримали більше можливостей і повірили в свою мрію.  

І от, кошти від одного з таких уроків, пішли на придбання музичного інструменту САКСОФОНУ, фірми  Dani sckreens,  для учнів класу духових та ударних інструментів, викладач Ярмиш В.І., Знам’янської дитячої музичної школи ім.  М.В. Лисенка.  

У класі цього викладача навчаються діти з ближніх сіл, Володимирівки та Дмитрівки, яким вкрай необхідна підтримка. Дякуємо агенціі Port та співачці Джамалі за такий прекрасний подарунок та підтримку талановитої молоді! 

Відділ культури і туризму


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень