Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

День Конституції – це свято нашої державності

Дата: 28.06.2020 10:32
Кількість переглядів: 1378

Фото без описуДень Конституції – це свято нашої державності, що символізує незалежність України до демократичного світу, вшанування прав і свобод кожного громадянина, адже гарантії, закладені в Основному Законі, є стимулом для плідної натхненної праці, спрямованої на добробут, процвітання та благо незалежної держави.

Міський голова Сергій Філіпенко, перший заступник міського голови Валентина Загородня, заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів Гребенюк Сергій, секретар міської ради Наталія Клименко поклали квіти до підніжжя пам'ятника Тарасу Шевченку.

Фото без описуТакож напередодні свята міський голова Сергій Філіпенко вручив відзнаки міської ради кращим представникам підприємств, організацій та установ міста

"Святкуючи День Конституції, ми усвідомлюємо головний закон країни як гарантію громадського миру та згоди, як основу сильної держави, що забезпечує кожному громадянинові свободу і можливість самореалізації. Хай процвітає наше місто, наша держава Україна.  - сказав очільник міста, звертаючись до присутніх.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень