Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Молодь VS досвід

Дата: 26.06.2020 16:32
Кількість переглядів: 1521

Фото без описуУ затишку липової алеї на проспекті Шкільному сьогодні відбувся шаховий турнір,  присвячений Дню молоді. Турнір так і назвали «Молодість та Досвід». 

Враховуючи умови дотримання карантинних заходів, у турнірі взяли участь 10 представників клубу «Біла тура» на чолі з головою міської федерації шахів Максимом Ковальчуком. 

Влаштувати турнір саме на проспекті Шкільному гравців спонукала гарна нагода – відкриття щойно встановленого шахового столику. Вирішили, що за цим столиком будуть грати наймолодші шахісти – Неоніла Мінько   та Максим Толкущий, які брали участь в турнірі в Фото без описуякості запасних гравців. До команди «молоді» увійшли Юрій, Дмитро та Матвій Борзенко та Голова клубу Максим Ковальчук. 

Команду «Досвіду»  представляли: Олександр Бойко, Сергій Харченко, Анатолій Чистяков та Руслан Толкущий. 

Турнір був насичений і цікавий, під час запеклої боротьби перемогу виборола команда «Досвіду», а «Молодь» переконала  в тому, що має гарні перспективи.

На нагородження завітали міський голова Сергій ФІЛІПЕНКО, перший заступник міського голови Валентина ЗАГОРОДНЯ та начальник відділу молоді, спорту та охорони здоров’я Фото без описуРуслана ЛАДОЖИНСЬКА. 

Вітаючи учасників турніру, міський голова подякував шахістам за високий рівень підготовки та проведення шахових турнірів, висловив сподівання що діти успадкують гарні шахові традиції нашого міста. 

Руслана ЛАДОЖИНСЬКА приєдналась до привітань, зауваживши, що новий шаховий столик сприятиме зацікавленості дітей шахами та шашками.

Міський голова пообіцяв шахистам встановити ще такі столики. 

Фото без описуПереможцями у командах визначені:
«Досвід»
І місце – Олександр Бойко;
ІІ місце – Сергій Харченко;
ІІІ місце – Максим Ковальчук.

«Молодь»
І місце – Дмитро Борзенко;
ІІ місце – Максим Ковальчук;
ІІІ місце – Юрій Борзенко.

Переможці нагороджені грамотами та медалями, всі учасники турніру отримали подарунки.

Відділ молоді, спорту 
та охорони здоров’я


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень