Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Підведено підсумки міського фотоконкурсу "Селфі-марафон" та вручено відзнаки до Дня Молоді

Дата: 26.06.2020 14:13
Кількість переглядів: 1402

Фото без описуДень молоді – це справжнє свято творчості й натхнення, енергії і запалу, пізнання і самоствердження. Адже юність – це час пошуків, відкриттів, реалізації найсміливіших планів.

І саме напередодні цього свята підведено підсумки міського фотоконкурсу "Селфі-марафон". Міський голова Сергій Філіпенко вручив подарунки переможцям конкурсу і привітав зі святом.

"У нас прекрасна молодь. Розумна,  активна, цілеспрямована. Ви сміливо заявляєте про себе і в роботі, і в навчанні, і в творчості, і в спорті.  Я вірю в вашу активну громадянську позицію і впевнений, що  налаштованість на максимальний результат,  енергія і успіхи, яких досягнуто нині – гарантія розвитку і процвітання нашого міста та України загалом.", - сказав очільник міста, звертаючись до юних знам’янчан.

Також, нагадаємо, що фото усіх конкурсантів розміщено на банері, який встановлено біля виконавчого комітету Знам’янської міської ради.
Цього ж дня за активну громадську діяльність, підготовку та реалізацію молодіжних проектів, сумлінність, ініціативність, популяризацію молодіжного руху в м.Знам’янка та з нагоди Дня молоді Подякою Знам’янської міської ради нагороджено кращів представників молоді Фото без описуміста.

"Ви заслуговуєте на те, аби Вами пишалися. Ви сміливі, розумні, амбітні, сильні, творчі та запальні, вмієте чесно та впевнено відстоювати свої права. Ми високо цінуємо Ваше прагнення наполегливо крокувати до своїх вершин, бути успішними, щасливими та відповідальними за власну долю та долю своєї Батьківщини, - звертаючись до молоді відзначив очільник міста


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень